• idealimdeki ekşi sözlükte gerek olmayan ağ, fakat burda ihtiyaç var! hadi kadınlar toplanıyoruz.
  • bir erkek olarak bu oluşuma kucak açmaya hazırım.
  • bir erkek olarak kadınların çalışmasını toplumun kalkınması ve medeniyet için sonuna kadar destekliyorum.

    bu ağ aslında faydalı işler için kullanılabilir.başlığın henüz keşfedilmemiş olması beni üzdü açıkçası.kadınların topluma kazandırılması ve kendi emekleri ile yaptıkları şeylerin burada destek amaçlı paylaşılması olumlu olacaktır.ben de elimden geldiğince başlıktakileri paylaşmaya çalışacağım.

    ilk destek talebi benden olsun.istanbul’da avrupa yakası’nda bir ablamız kendi evinde yaptığı içli köfteleri,sarmaları,börekleri vs.özel günlerde evlere ya da cafelere sipariş alıyor.fiyatları da gayet uygun.referansları da sağlamdır.herhangi bir ticari kaygı güdülmeden tamamen harçlık çıkarma amaçlı yapmaktadır.bu tip bir sipariş olması halinde sözlük dışından kadineliiclikofte@gmail.com üzerinden sipariş verilebilir.dileyenle telefon bilgisi de paylaşılabilir.
  • bu gün burda girişimin yine içli köftenin ötesine gidememesine kısmen üzüldüm ama yine de güzel bir girişimmiş. daha sosyal yönüyle ilgileniyorum dayanışmanın. ilerde faydasını görebileceğimize inanıyorum.
  • dayanışma çok geniş kapsamlı bir kelime aslında. alt metninde yardımlaşma,paylaşım,destek olma barındırıyor diye düşünüyorum. ses duyurma diyorsak hepsi birer ses duyurmadır. ayakta kalmak,muhtaç olmamak ve kadere razı olmamak için destek verilmesi gereken başlıktır. gerçekten herhangi bir konuda haksızlığa uğramış kadınların hayata tutunması için yararlı olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap