• "öncelikle aramaya inanıp zaten açılmış başlıklara yazarak kaliteyi artırmaya başlayabilirsin." dediğinizi duyar gibiyim. ancak aramaya inandım, güvendim ve doğru düzgün bir sonuç çıkmadı. yapılan öneriler, ortaya atılan fikirler hep başka başka başlıklar altında kalmış. bu sebeple böyle bir başlık açma gereği hissettim.**

    diyelim ki x kişisi yazılarında imla kurallarına uyuyor, her yazıda tanım yapıyor, küfür veya hakaret etmiyor... burada yazmaya gayet uygun görünüyor değil mi? yetmez!* mesela şu başlıkta yazılanlara (bkz: 12 şubat 2019 07.45 mars olayları). yüz civarı entry girilmiş; bunların yaklaşık yarısı, sözlük kurallarına uygun girilen ama hiçbir s*ke derman olmayan safsatalar.

    dün üşenmedim, yaklaşık 5 dk içinde aşağı yukarı 40 tane yazar engelledim bu başlıkta. ben zaten günümün en fazla yarım saatini burada geçiriyorum. o yüzden 5 dakikamı bu aptal saptal, espri yaptığını sanan mal tayfasına ayırmak istemiyorum. binlerce yazanın* olduğu bir sitede de her gün yarım saatimin 5-10 dakikasını engelleme aktivitesine ayırmak, havanda su dövmeye benziyor. oysa kitlesel bir engelleme faaliyetiyle bu s*ke sürülecek aklı olmayan yazan tayfasını bu cemiyetten uçurabiliriz. bu nedenle ilk önerim şudur: bir yazarın engellenme oranına veya sayısına bakılarak belli bir sınırın üstünde engellenen yazarın uçurulması. biraz detaylandırayım.

    olay şöyle gelişebilir:
    1) bir başlık açılır,
    2) s*k kafalı arkadaş, başlık altına bir entry girer,
    3) başlığa 10 bin sözlük kullanıcısı tıklar,
    4) s*k kafalı, 20 kişi tarafından engellenir,
    5) 3 ayrı başlıkta en az 10'ar engellenme sayısına veya engelleme/tık sayısı oranında en az binde 2 değerine ulaşan bu s*k kırığı, sözlükten uçurulur.

    sayılar örnektir ancak ana fikir budur. bu sayede kendini cem yılmaz sanan hasan mezarcı'ları organize bir şekilde sözlükten uçurmuş oluruz.
hesabın var mı? giriş yap