• ispanyada real madrid vs. fc barcelona maclarina verilen isim. el gran classico dendigi de olur.
  • el classico'nun dogru yazilimi
  • birazdan 202.si başlayacak olan olay
  • real madrid - barcelona rekabetine verilen isimdir..

    ba$ka bir kıtada boca juniors - river plate rekabeti vardir.. el süperclasico..
  • bizim galatasaray-fenerbahce derbilerine gore cok daha farkli skorlar barindiran mac serisi. 7-2ler, 5-0lar ve daha niceleriu. ama rekabet bitmiyor, ateslenerek devam ediyor. sanirim futbolu eskisi gibi sevmemiz icin elimizde kalanlarin arasinda en iyilerinden biri.
  • geçen hafta kazanılan fenerbahçe- galatasaray derbisinin ardından (:d) son 9 sezondur kazanılan derbilerin tarihlerinin bulunduğu "el clàsico" t-shirt' leri bazı fenerium' larda satışa sunulmuş.
    maalesef sadece istanbul feneriumlarda bulunmakta.
    ayrıca kaçırılmaması gereken bir ürün.
  • bu gece 23:00'te ntv'nin yayınlayacak olduğu, heyacanlandıran karşılaşma.
  • (bkz: klassieker)
  • ilkinin çok tutması sebebiyle önümüzdeki sene (ligde) 159. ve 160.sı çevrilecek sanat şaheseri. oyuncu kadrosuna önceki seferlerde de ekipte yer alan lionel messi, xavier hernandez, victor valdes, iker casillas, raul gonzalez, sergio ramos, arjen robben, andres iniesta, thierry henry, samuel eto'o, carles puyol gibi isimlerin yanısıra, genç kızların sevgilisi temiz yüzlü jön rolüyle ricardo kaka ve bitirim berber çırağı rolüyle david villa katıldı bile. mahallenin ağır abisi fabio cannavaro, çekimleri italya'da yoğun şekilde sürecek "juve yeniden" projesi için ekipten ayrılırken, kendisinin yerini kardeşi rolünde zlatan ibrahimoviç'in alacağı dedikoduları, son günlerde gündemi meşgul etmekte. televizyonlar için sinema filmi tadında çekilen projenin, bu seneki ağır topuysa kuşkusuz mahallenin jöleli bıçkın delikanlısı rolüyle cristiano ronaldo dos santos aveiro olacak. kulağımıza gelen bilgilere göre senaryo, mahallede as yapmak için ortama fırtına gibi girecek cristiano ronaldo dos santos aveiro'nun, alt mahallenin top cambazı bücürü tsubasa messi'yle olan kapışmasına dayanacakmış temelde. maliyeti yüz milyon euro'larla ölçülen filmin, gişede getireceği hasılat merak konusu. iyi seyirler..
  • bu sene kasım ayının sonlarına tekabül edenine, camp nou'da soktumbeyefendiyle iştirak etmek için, birçok şeyi gözden çıkardığımız futbol güzelliği, güzellik abidesi, abide-i hürriyeti. bir bu zaten, bir de mayıs 2010'da hamburg nordbank arena'da geçen sene elendiğimiz hamburg'un sahasında, bir tarihin yazılacağı uefa finali inşallah. feda olsun tüm masraflarımız.
hesabın var mı? giriş yap