• ilk bakista (ve bilmeyenler için) dört uzman ve zengin doktorun birlesip çesit olsun diye açtigi bir ticarethane gibi gelen hastane. (bkz: baba açalim bence is yapariz)

    yalniz amblem konusunda deisgner parasindan kaçinmislar gibi. sanki para koskoca hastaneyi kurmaya yetmis de "yau o kadar masraf yaptik koyuverin iki parmak olsun bitsin"e getirmisler ..
  • gerçekten alanında çok başarılı bir hastane. bir kırık çıkığınız olmasın yolunuz düşmesin ama olur da iskeleti kırar, bir uzuvunuzu kaybederseniz kesinlikle emot'a gidin derim. ben bizzat yaşadım, denedim tavsiye ederim.
  • kopan,kesilen parçaların sağlam kalsın,dayansın diye asla direk buz üstüne konulmaması gerektiğini öğrendiğim yer.buz üzerine parça yapışıp doku kayıpları oluyormuş,onun yerine önce doğrudan naylon poşet içine konulup daha sonra buzların arasında hastayla beraber hastaneye yetiştirilmeli.çalışanlar çok iyi insanlar bir yandan sizi iyileştirmek için uğraşırken bir yandanda moral veriyorlar. *
  • (bkz: replantasyon)
  • el kopması,bilek kesilmesi,kırılması vs gibi durumlarda izmirde akla gelen ilk hastanelerden biridir yalnız şu kısım atlanmamalıdır ki burası özel hastanedir.
    yaralanma sonrası acil müdahale gerektiğinden hemen bu hastaneye sevk edilme gibi bir durumunuz olacaktır, mesela bilek seviyesinde 1 adet sinir kesisi ve 2,3 tane de tendon kesik olsun.burada ilk müdahale sonrası her daim birkaç saatte ameliyata alınırsınız.kolun tamamen kopması olmadıkça birkaç gün süre vardır.bu ameliyat için emekli sandığı ancak 600 ytl civarlarında ödeme yapar size de ortalama 3000 ytl ödemek kalır.
    para mühim değil benim için diyorsanız mesele yok.buradaki ameliyatlardan sonra aylar süren bir fizik tedavi almanız gerekecek bonus olarak o para ameliyat için.
    sağlık güvenceniz varsa cebimden para çıkmadan olsun diyorsanız alternatifi dokuz eylül ve ege üniversite hastaneleridir.size yapılacak ameliyat konusunda aralarında hiç bir fark yoktur,ayrıca bu ameliyatlardan sonra ortopedi ve fizik tedavi doktorları ile aynı anda işiniz düşecek ikisiylede sürekli diyalog halinde olacaksınız ameliyatı burda fiziği üniversitede alırım derseniz iş tam bir sıkıntıya dönüşecektir.
    not: verilen ücret farkı emekli sandığı içindir diğer sağlık güvenceleri için mutlaka bu hastaneye başvurduğunuzda danışın,kötü bir süprizle karşılaşmayın.
  • amblemi abidin dino tarafından yapılmış hastanedir
  • alanında gerçekten iyi uzmanların olduğu sadece el cerrahisi ile uğraşmayan uzmanların da kadrosunda bulunduğu, izmir yerleşimli türkiye'nin ilk el cerrahisi hastahanelerinden biridir.
  • bugün gelişen bir kaza sonucu kırılan kol ve çekilen röntgeni alıp hiç bir sevk olmadan elimizi kollumuzu sallaya sallaya gitmemiz sonucu ssk, bağkur, emekli sandığı gibi kurumlarla anlaşmasının malesef bulunmadığını belirten hastane. sağlıkçılar arasında emot diye de geçer adı. en ucuz operasyonunun günümüz koşullarıyla 2,500 tl olması ortamda bir hayli yüklü paraların döndüğünü gösteriyor zaten. özellikle bir gün zorda kalır işiniz düşerse size çıkan hesabın araya giren tanıdık sayesinde 3te birine inmesi malesef adına "ticarethane" kelimesiyle leke sürecek cinsten. ancak yine de bu durum gözünüzü korkutmasın. işinin ehli ender hastanelerdendir, yapılan iş pürüz çıkartmaz, başınızı ağrıtmaz, ayrıca hastaya gereğinden fazla özen vermesiyle bir yandan da artıları toplamıştır.
  • ispanyol hastanesi galiba.
  • (bkz: emot)
hesabın var mı? giriş yap