• 8 aylık hamile ve 9 aylık çocuğu olan bir kadına çalışan denmesi biraz abes kaçmış. muhtemelen en son ne zaman çalıştığını kendisi de hatırlamıyordur. ve evet son sjw bükücülüğe gayet yakışan icraattir. bir kadının hamile olup olmamasının kovulup kovulmaması ile alakası olmamalıdır. ancak 2 yılda 2 çocuk doğuran kadının belli ki çalışmaya niyeti yoktur ve istese de verimli bir şekilde çalışması mümkün değildir. kimse de ona durup dururken maaş vermek durumunda değil.
  • hamile kadınları kovuluyor, mal yazar sjwlere laf atıyor.. adam oc olmus farkinda değil, sjw diyor.. boyle davarlari alıp.kopek gibi calistiracaksin, asgari ücret bile vermeyeceksin.. bu zuhniyettekilere çok bile ama malum yasal sınır.

    rustapar musk'in son saçmalığı.
  • mor saçlı veganları da kovmasını dört gözle bekliyorum.
  • maalesef eski elon musk ile alakası kalmadı bu adamın, eskiden sıkıntılı dönemlerinde, tesla ve spacex'i sıfırdan dünyaya armağan ettiğinde dâhi gözü ile bakıyorduk, çünkü çok farklı bir insandı, sonra dünyanın en zengin kişisi olunca, resmen deri değiştirdi adam,o gözümüzdeki dâhi ve hümanist imajı yerle bir oldu.
  • bir insan hamile diye nasıl ayrıcalıklı olabilir?

    bu mantıkla herkes bir anne babanın evladı. herkesin ayrıcalıklı olması gerekmez mi? şeklinde yorumladığım saçma serzeniş.
  • üst edit: bir sürü mesaj gelmiş. mesaj atanların büyük çoğunluğunun ortak yanı kötü türkçe ve daha kötü niyet barındırmaları. ne diyeyim, umarım ilerde siz/eşiniz hamile kalırsa böyle bir durumla karşılaşmazsınız. odin sizi kapitalizmden korusun çocuklar.

    tanım: eskiden de aynen böyle hareketleri sergileyen musk şerefsizinin son icraatı.

    mesele bir şeyin yasal olmasının yanında da ahlaki olup olmamasıdır suserler. hele twitter'ı alırken / almamaya çalışırken yaptığı dalaverelere baktığınızda elon musk ahlaksızın önde gidenidir.

    "hamile kalırken elon musk'a mı sormuşlar" - bundan 8 ay önce elon musk'ın twitter'ı almakla alakalı bir iddiası ortada yoktu. oh ne ala, ben de her an zengin biri şirketimi satın alıp beni kovabilir diye çocuk yapmayayım.

    "8 aylık hamile ve 9 aylık çocuğu olan bir kadına çalışan denmesi biraz abes kaçmış" da ne demek? siz köleliği bu kadar içselleştirmiş durumda mısınız, neyin kafası bu? insan çalışmak için yaşamaz arkadaşlar, insan yaşamak için çalışır.
  • kimse hamile kalırken elon musk'a sormayacağı gibi adam da kimle çalışacağını kimseye sormaz. tazminatını vs yasal sorumluluklarını yerine getirdikten sonra şirketinde istediğini çalıştırabilir bence.

    he zaten bu yaptığı sıkıntılı bir durumsa orası abd çalışanlar hakkını fazlasıyla alır. mahkemeye gidebilirler, onun dışında kimsenin pek karışmaya hakkı yok gibi.
  • ya size ne elon musk’tan amk
    o hamile twitter dan çıkar instagram a girer hiç mi iş bulamadı devlet bakar
    niye bu elon musk veya abd merakı
    türkiye’de 250 dolara günde 12 saat çalışanlar için başlık açsanıza
    sigortasız çalıştırılan çocuk işçiler için başlık açsanıza
  • zaten sirket calisanlarinin %50 sini isten cikaricak. baslik sanki sadece hamileleri isten cikariyor gibi bahsetmis.
hesabın var mı? giriş yap