• (bkz: aman yarabbim)
  • bu kadının güzellikten, seksapelden, çekicilikten, albeniden başka bir olayı var, başka bir yetisi, başka bir gizli gücü var ama ne oldugunu kimse anlayamayacak besbelli. yani aynı cinsten oldugumuza inanamıyorum gerçekten.
  • siradan bir bahcede acmis essiz bir kirmizi gul.
    yillar suren bir evliligi vardi, hayatin basrolunu de daniel auteuil ile paylasmaktan vazgecti sonra.
    yeni bir cinsel devrim yasatmaya adaydi fransiz sinemasinda; muhtemelen en harika yaratikti genizden gelen ses konusunda, brigitte bardot'dan sonra..
    ama bir sekilde kendisini hollywood'a tasimadi, tasimamayi mi tercih etti, yoksa gercekten vize dertleri mi var sinema endustrisinde; ama bu kiz onca guzelligi ve yetenegiyle hala bir avuc kisi tarafindan taniniyor. (kocaman bir avuctan bahsediyor olsak da.)
    bir nicole kidman olamadan yaslanir diye korkmamak mumkun mu, yoksa une femme francaise'deki gibi hep guzel mi kalir, hep sevilir mi..
    bu gul unutulmamali, solmamali da.
  • önceleri hiç çekici bulmadığım lakin geçen gece tv5'teki bir programda dağınık sarı saçlarıyla suratıma tokat gibi oturan femme française.
  • fransız olması onu bir içim sudan da öte bir haz okyanusuna çeviryo..
    çekinilecek kadınlardan zira o yüz ifadesiyle her erkeğin mezar bekçisi olmaya hazır.....
  • hobo dergisinin haziran/eylul 2004 sayisinda yaptigi roportaj'da iki cocugu ve 100 yasinda ki anneannesi ile pariste yasadigini, anneannesini bir zamanlar istanbulda yasayan bir rum kadini oldugunu, anne tarafinin rum+balkan kokenli, baba tarafinin ispanyol kokenlu oldugunu, ailesinde kendi disinda hic kimsenin fransada dogmadigini, hic bir zaman ask'i derinlemesine yasamadigini ta ki cocuklari oldugunda ve onlarla buyurken ask'i cocuklariyla yasadigini, tanriya inanmadigini soylemesine ragmen her insanin ugurlu yildizinin oldugunu hatta yaninda greek eye dedigi nazar boncugu tasidigini, paris disinda hic bir zaman yasamak istmemedigini, hayatin her zaman onun icin onunde bir kapi actigini ve bu yuzden yeni bir is, film etc icin herhangi bir caba gostermeden hayatin ona bu olanaklari dogru zamanlarda karsisina cikardigini anlatmistir.
  • fransız kadınının somut tarifi.. hiçbir aktris ekrandaki varlığıyla beni bu kadar etkilememiştir.. ne zaman beartli bir film izlesem elimde olmadan sadece onun yüzüne odaklanıyorum ve o büyük gözleri beni kendilerine kilitliyor, yerimden kımıldayamıyorum.. bu duyguyu ilk defa mission impossible gibi adi bir filmde tecrübe edindim.. sonra (ne yazık ki sonra) une femme française geldi ve beart benim için modern bir tanrıça seviyesine yükseldi.. kendisi de kabul ederse paristeki kapısının önünde paspas olmak istiyorum..
  • masallarda anlatılan "bir dudağı yerde, bir dudağı gökte arap dev" tamlaması bana hiçbir şey ifade etmezdi, ta ki emanuelle'i görene kadar. gerçekten de dudakları onun kadar kalın, hatta belki daha kalın insanlar olmasına rağmen, (bkz: angelina jolie) dudak şeklinden ötürü, yer ve gök durumu emanuelle ile vücut bulmaktadır.
  • elle dergisindeki muhteşem pozu için:
    http://spezial.tvspielfilm.msn.de/…/beart_gross.jpg
  • "bu gerçek bir hayat değil.. seyirci bizi bir zaman diliminde donduruyor ve hep o $ekilde görmek istiyor, onun sevdiği insan benim sabah kalktığımda aynada gördüğüm insan değil; onun gördüğü de gerçekte ben değilim.." demi$ ve eklemi$ :
    "hala beni ve çocuğumu bu sahte $eylerden çekip alacak uzaklara götürecek adamın hayalini ya$ıyorum.." demi$ oyuncu..
hesabın var mı? giriş yap