• (bkz: underrated)
  • vine'larında oyunculuk açısından çok güçlü,ama konuda ve diyalogda biraz zayıf kalan; yeteneği yüksek ama zeminini henüz tam bulamamış bir komiklik bombasıdır. ali kundilli adlı filmle birlikte (eğer filmin senaryosu yeterince güçlüyse) kariyerini başka bir boyuta taşıması beklenebilir. ülke olarak yeni komik adamlara ihtiyacımız var, emre mutlu da bu bağlamda ihtiyacı karşılayabilecek az sayıdaki "özgün kişi"den biri. zayıf senaryolarla kendini harcamamasını, anlamlı konseptlerle popüler kültürün merkezine doğru yol almayı sürdürmesini umut ediyoruz.
  • underrated bi adam. çok samimi söylüyorum mevcut türk vine çekicileri (viner ya da vine fenomeni de diyebiliriz bilmiyorum) arasında en eğlenceli vineları çeken adam. benim en beğendiğim yanı da ses tonlamaları ile kullandığı kelimeler. eğlenceli yani, güzel vakit geçiriyorum sayesinde. teşekkürlerimi iletiyorum kendisine eğer buraları okuyorsa. okumuyorsa da okuyan bi tanıdığı iletsin. bu da mümkün değilse 1 hafta sonra editleyip teşekkürümü silicem, havada kalmasın.
  • izlediğim en keyifli kısa komedi videolarını çeken kişi.

    twitter, vine, instagram vs gibi hiçbir sosyal medya platformunu kullanmıyorum. kendisinin videolarını bir arkadaşım gösterdi, aralıksız birkaç saat izleyip sıkılmadık. çoğu tamamen günlük hayattan güzel tespitler ve bunların gayet iyi şekilde yansıtılmasıydı. rol yapma şekli gördüğüm en sade ve yapmacık olmayan diyebilirim. bende uygulama olmadığı için izlemiyordum ama geçen internette görünce oturdum yine baya bir videosunu izledim instagramdan. tespite dayalı komediyi sevenler için ideal isim bence. zaten türkiye'de malzeme bol, adam da gayet iyi yorumluyor. severek izliyoruz. başarılarının devamını dilerim.
  • umut sarıkaya'dan çok, ahmet yılmaz'la benzerliği olduğunu düşündüğüm kişi.
  • reşat çalışlar / oral çalışlar ikilisinin hazırlayıp sunduğu "kuşak farkı" programına konuk olmuş. özgüvenine mukabil tevazusu gerçekten ibretlik. müthiş bir insan.

    https://youtu.be/zxe5gfnh6ka
  • ülkede vine çekenler arasında underrated olan tek kişi. tespitleri harika. umarım çok başarılı olur ilerde.
  • vineleri çok eğlenceli tespitleri tam yerinde. ben bu adamı başlarda doğa konakoğlu ile karıştırıyordum.
  • az önce doğa konakoğlu ile birlikte mavi bir otomobil içinde görülen şahıs. kendisini ileride bir ferrari'de görmek istediğimizi belirtirken, o orta kalitedeki mavi araç içinde birkaç skeç çekmelerini de tavsiye etmekteyim. ortaya sevimli şeyler çıkma ihtimalini yüksek görüyorum.
  • instagramda `sürekli çevresinin geçim istatistiklerini hesaplayan komşu modeli` ni yayınlamış, 10 defa izledim, süper adam.

    edit: gelen istekler için instagram/emremutluonline
hesabın var mı? giriş yap