aynı isimde "entourage (film)" başlığı da var
  • bunu begenenler bunu da sevdi :
    (bkz: californication)
  • the boys are back... this summer

    http://www.hbo.com/entourage/
  • kendisi dokuzuncu nesil bir yazardır..

    olay bölümünden ssg nin mybrute sayfasına ulaşıp, 17. seviyedeki karakterine seviye 4 lük irinimi saldırtıp, mybrute serverini "a brutal error has been encountered!" diyerek sıçırttığım esnada karşılaştım birkaç entrysiyle(aynı anda birkaç işi yapmadan olmuyor)..

    otobüs yolculuklarındaki topkek çabasını takdir ettiğim(ki aynı boku yemiyor değilim, çok da özel bir çocuk olduğunu düşünüyorsa faraday in annesine havale ediyorum kendisini)..

    saat de 12 yi çoktan geçmiş.. e 1 mayıs ını da kutlarım mı diyim, ya da bu detayı ne halt etmeye buraya yazdım ben bilemedim..
  • tanışıklığımız itüsözlük vasıtası ile oldu. ben kavak yelleri dizisi hakkında yine gereksiz bir geyik çeviriyordum ki kendisi geyiğime ivedilikle yetişti, sonra yine gereksiz binbir geyik muhabbeti etiğimize şüphem yok, net hatırlamıyorum. çok zaman geçti, o zamanlar bu kısa donla geziyordu. entry nedir, bkz nedir falan hepsini sabırla öğrettim. yaş bir ağaçtı, eğdim kendisini, tuttum elinden, şimdilerde bakıyorum değişik bir tarz edinmiş. keyfim yerine geliyor, demek ki diyorum biraz da olsa nemalanmış engin bilgilerimden.

    o değil, çoklu sohbetlerimizde hep üzerime oynuyor, hayır sorun değil, yapsın esprisini gülsün eğlensin, ama yarın birgün ben olmayacağım ve içindeki o boşlukla nasıl yaşayacak düşünmek istemiyorum. yıkım olur, döküm olur, yare olur sinede.

    çok seviyorum entarıcı. biloğumuzun rtük'üdür kendisi.
  • --- spoiler season 5 ---

    charles widmore sezon 5'de ortaya çıkarak lostseverlerin suratında bir tebessüm'e neden olmuştur..

    "benim asıl işim uçak motoru üretmek" diyerek lost'a gönderme de yapmıştır ayaküstü...

    --- spoiler season 5 ---
  • 12 temmuz'da geri dönecek muhteşem dizi.
  • zac efron isimli, yeni dönem amerikan gençlik ikonunu kadrosuna katarak daha da büyük oynamayı planladığını göstermiş tv yapımı. kimileri zac'ın sadece konuk oyuncu olduğunu kimileri ise ari'nin yeni keşfi olarak diziye dahil olacağını söylemekte. az kaldı, hep birlikte göreceğiz.
  • zac efron geldi diye turtle, veya coni drama eğer daha az gösterilecekse, ari gold dikkatini bizim tayfadan ayırıcaksa darılacağım dizidir.

    (bkz: fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış)
  • --- spoiler ---
    yardımcı erkek oyuncunun * sırtında yükselen dizi daha. obama türkiye'ye geldiğinde bir gazetede en sevdiği dizinin entourage olduğuna dair bir haber yapılmıştı. o zaman listeme eklemiştim fakat uzun süre sıra gelmemişti. neyse ki sıra geldi ve 5 sezonunu birden izledim. hatta iki günde 24 bölüm izletecek kadar kendine bağladı. başlarda şımarık bir aktörün *, kompleksli bir irlandalı bücürün *, tuhaf takıntıları olan bir eski aktörün drama ve hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış, ot çekmekten başka bir şey bilmeyen bomboş bir yancı veledin * dizisi olarak algılıyor ve o kafayla izliyordum. hatta bu çocukların şımarıklıklarına bir ara tahammül bile edemeyecek noktaya gelmiştim ki ari gold'un muhteşem performansı bana diziyi bir solukta izletti ve hatta şu an "olsa da izlesek" diyorum. ari gold her sezon sanki daha bir iyi, daha bir komik, daha bir inanılmaz oluyor. bu yönüyle biraz himym'e de benziyor aslında. 4 tane sıkıcı new york'lunun hayatlarına barney stinson'ın bahşedilmesi gibi. ari gold olmasaydı kesinlikle ama kesinlikle izlenmeye değmezdi. her bölümde arka fondan çalan bir rock parçasıyla bir yerlere heyecanlı heyecanlı yürüyüşü, zeka ürünü laf sokmaları, yaratıcı küfürleri ve iş bitiriciliğiyle çok orijinal bir karakter.

    --- spoiler ---
    -lloooooyddd sen sanat tarihi okumuştun değil mi?
    -evet!
    -o zaman bu tabloyu nasıl duvardan indirip, paketleyip, vinnie'nin arabasına koyacağını biliyorsundur.

    ve tabii ki göz ameliyatı geçirmiş çalışanı kovma sahnesi ki youtube'dan sıkıldıkça izleyip gülerim.

    --- spoiler ---

    tabii ari gold'la beraber sezonlar ilerledikçe, dizi de çok iyi bir ivme kazanıyor. karakterlerinin gelişimleri başarılı bir şekilde işlenmiş bence. örneğin e'nin çömezlik dönemini atlatıp, yavaş yavaş ari gold'laşmaya başlaması gibi ya da dom'ın değişmeye çalışması, yuva kurması.
    ayrıca ara ara giren yardımcı karakterler de birbirinden orijinal. özellikle seth green çok başarılı, nasıl bir piç kurusu oynanır dersi veriyor adeta.
    bunların yanında dizinin çok derin mevzulara girip, fazla duygusallaşmaması da oldukça doğru. böyle de devam etmeliler. 5. sezonun sonunda queen's e geri dönmeleri, vinnie'nin işten atılmasıyla filan tam böyle duygusallaşıp sıkıcı olmaya başlıyordu ki martin scorsese sağ olsun, hem vinnie'yi hem de diziyi kurtardı.
    tamamen film sektörüne odaklanması, genelde karakterlerin işlerinin rast gitmesi, duygusallaşmaların yaşanmaması, karakterlerin yaşadıkları ilişkilerin uzun sürmemesi hep dizinin sürükleyiciliğini arttırdı.
    ben "eğlenceli dizi" diye tanımlıyorum bu diziyi ki benim izlediğim en eğlenceli dizi. evet coupling ve himym ayrı kategorilerde onlar daha ziyade "komedi dizisi". entourage'da sık sık kahkaha atmıyorsunuz ama sürekli eğleniyorsunuz. dilerim bol ari gold'lu az drama(')lı bir 6. sezon izleyip bol bol eğleniriz.

    --- spoiler ---
  • başlı başına ilgi çekici olan hikayesi yetmezmiş gibi, bu hikayeyi nefis bir senaryo ile ören (diyalogların her biri ayrı güzel) ve kısa sürede vazgeçilmezlerim arasına giren çok ama çok eğlenceli dizi. ana karekterlerin tamamının tek başına "izlenir" olması ve aralarındaki ilişkinin verdiği "gerçeklik" duygusu kanımca dizinin bu kadar başarılı olmasında en büyük etken.

    tüm bu özelliklerinin yanısıra, bu özelliklerin hiçbiri olmasaydı dahi tek başına diziyi kurtaracak bir jokere sahipler; komedi dizileri tarihinin en başarılı karekterlerinden biri bu dizide arz-ı endam ediyor. (bkz: ari gold) kendisi coupling'deki jeff murdoch efsanesinden bu yana beni en çok eğlendiren dizi karekteridir.

    kısacası izleyin bu diziyi...
hesabın var mı? giriş yap