34 entry daha
  • erkeklerin gereginden ve hadlerinden fazla uzerinde durduklari bir olaydir kadin orgazmi. belki de er kisinin hayatinda omuzlarina bindirdigi, bindirmekle kalmayip yukunu bilerek ve isteyerek cektigi ender sikintilardandir. anlayamiyorum neden erkekler bu konuda kendilerini bu kadar onemserler, kendilerine bu kadar eziyet ederler. isin kotusu buyuk bir kismi kendilerini "partnerini tatmin edemeyen adam" ilan ederler icten ice, ama disarida "bana ne abi onun orgazmindan.." adami olurlar. cok mu onemli kadin orgazmi, eger varsa gercekten? onemli tabii. ama kadinlar icin cok onemli, erkekler icin o kadar da degil.

    erkek bunyesi evet, belki evrimin bir takim yasalarindan oturu cok rahat bosalabilen bir bunyedir. bosalir yani, erken bosalir, gec bosalir, bir sekilde bosalir. cunku bosalmasi gerekmektedir, turunu devam ettirebilmesi gerekmektedir. ben olaya bu acidan bakiyorum, ama benimki bir kacis ya da herhangi baska bir sey degil. benim bosalmam gerekiyor arkadasim, ben ne yapabilirim. yalniz sunu aklindan cikartma ki bosaliyor olusum her zaman tatmin oldugum anlamina gelmez, orgazm oldugum anlamina gelmez, bunu sakin unutmayasin.

    ulan iyi ki bosalabiliyoruz ya. iyi ki oradan bir sey cikiyor yani. hemen "erkekler orgazm oluyor kadinlar olamiyor, erkekler cinsel acidan yetersiz." ya bi siktir git gozunu seveyim. sen benim bosalmam icin ne yaptin ki, ne yaparak yeterli oldun ki. sen istersen dur, hic kimildama, ben gene bosalirim yani, ahmet gene bosalir. fizyolojik bir takim farklarin bu denli sosyallestirilmesi sahiden cok garip, ayrica yanlis.

    bosalan her erkek orgazm oluyor sanki. sorun bakalim kac tanesi oluyor, kac tanesi "iste bu be abi" diyor icinden. kadinlar icin yazilmis; yok orgazm sonrasi suratlarinda bi gulumseme olur, yok yanaklari pembelesir, hassaslasirlar vs. ben de erkekler icin yazayim. orgazm olan erkek mal gibi kalir. kimildayamaz, dunya ahiret umrunda olmaz. suratta donuk bir ifadeyle buyuk ihtimalle bilmem kac kat hizlanmis kalp atislarini duzenli ve derin nefesler alarak duzenlemeye calisir. yani oyle yataktan bir anda firlayip donunu giymez, kondomu cikartip bir koseye koymaz, sigara yakip tutturmez. evet kac tane erkek gordunuz boyle, ya da kac kere gordunuz sayin kadinlar?

    sunu kafaniza sokun artik. biz erkekler fizyolojik farkliliklar yuzunden ve belki de doganin gerekleri nedeniyle daha kolay bosaliyoruz, etrafi pisletiyoruz. bu bizim dogamizda var. sanmayin ki hepsi de orgazm, hepsi de bir kendinden gecis. buyuk bir kismimiz da abaza degil, zannettiginiz gibi her onune gelene “atlamak” gibi bir kaygi tasimiyor. sizleri orgazm edebilmek isteriz sayin kadinlar, kim istemez butun dunya orgazm olsun. ama olmuyorsa olmuyordur iste, ne bileyim ten uyumu yoktur, duygusal aciklik vardir, ruhsal problem vardir, olmuyordur, bir seyler yuzunden olmuyordur.

    ama bu kadin orgazmi konusunda erkeklerin de sucu yok degil. oyle ataerkil bir toplum duzeni yaratip, kadinlar uzerinde seks konusunda oyle buyuk bir baski olusturmusuz ki sonuclari boyle sacma sapan noktalara varabiliyor iste. sen butun bir hayati boyunca kadin uzerinde o denli buyuk bir baski yarat, seks denen seyi tabulastir, sonra ondan nirvanaya ulasmasini falan bekle. o da zor.

    her neyse, toparlayayim. isin kisasi kimse kimseyi orgazma ulastirmakla yukumlu degil. ya da kimse kimseyi “bosaltmak” durumunda degil. hayat zaten berbat, bir de uzerimize boyle ekstradan yukler alip onu daha berbat bir hale sokmayalim. “orgazm edemiyor” demeyelim, “orgazm olamadim” diyelim, kendi bacagimizdan asilalim. bakin gorun hayat bayram olacak.
1028 entry daha
hesabın var mı? giriş yap