4 entry daha
  • merhaba, sizden en derin duygularımla özür dilerim. tam olarak şu (#100641363) giriden yola çıkarak başlamasına sebep oldum bu aptal durumun. kesinlikle sehven ve iyice düşünülmemiş bir hareketti. başlığın kaldırılması için moderatörlere ulaşmak için her yolu denedim. yönetime mesaj yazdım. başlık altına tekrar durumu açıklamaya çalıştım. ve başlığı yarattığım andan itibaren insanların nasıl üzüldüğünü gördükçe gerçekten kahroluyorum.
    mesele yazarlığın kalması gitmesi meselesi değil. hatta bu şekilde bir saçmalığa sebep olan birinin yazar olarak kalması da bence etik değil. ama insanların hala bu başlığı görerek bir saniye için bile endişelenmesine sebep olmanın verdiği sorumluluk çok ağır.
    böylesi bir olaya sebep olduğumu gördükçe ne kadar büyük bir aptallık yaptığımı görüp hak ettiğim üzere çok fazlasıyla üzülüyorum.
    bu kadar düşüncesizce hareket ettiğim için tüm tepkinizi hak ettim. özür dilerim.
    başlığın bir an önce kaldırılması için moderasyona ulaşmaya çalışıyorum. eğer yardımcı olabilirseniz daha fazla kişinin endişelenmesini önlemeye olan katkınızdan ötürü sizlere minnettar olurum.
    tekrar ve son kez özür dilerim.
hesabın var mı? giriş yap