2311 entry daha
  • ronaldinhonun messiden daha yeteneksiz olup sadece bir sezon top oynadığının iddia edildiği başlık. ne günlere kaldık.
    bu adamın en üst düzeyde dünya futboluna damga vurduğu en az 5 sezon vardır. formunun zirvesinde nasıl top oynadığı videolarda malumdur. gattuso gibi bir futbol gaddarını top gibi oynayıp iki kere çalımladığı bir video vardır mesela o maçın olduğu sezon ronaldinhonun altın sezonlarına girmez bile. top cambazı ama yetenekli değil diyen cahillerin entrylerini okuyup adamın sadece sahnede gösteri yaptığını düşünen gençlerimiz olabilir. ortasahadan topu alıp kaleye kadar önüne geleni çalımlayıp reale attığı bir gol vardır real madrid taraftarı ayakta alkışlamıştır o çaresizliği görüp.
    hangi birini yazayım ki ne dense az. messi ronaldo gibi 10 dan fazla altın sezonu olmadığı için bugün messi ile ronaldo ile performansını kıyaslayamayız. ama ronaldinhonun performans topçusu olmadığı zidane gibi baggio gibi o kasa futbol sanatçısı olduğunu unutmayalım. gerd müller büyük golcüdür skorerlik açısından veya alan shearer. ama sırf ronaldo nazariodan fazla gol artılar diye ondan iyi futbolcu olamazlar ondan iyi golcü de olamazlar. ronaldo büyüleyicidir çünkü saf yetenektir. ronaldinho da bu sınıfta sınıf başkanıdır.
    hülasa bana göre dünya futbolunun gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusudur. videolarını izleyerek ağlayabilirsiniz.
739 entry daha
hesabın var mı? giriş yap