• kısaca thşbçp. ağza kolay gelmesi için taşhakçıbehçet diyebilirsiniz.

    şimdi biliyorsunuz uçak biletleri çok pahalı olmaya başladı. haliyle dünyanın diğer ucuna gitmek eskisinden çok daha zor. lakin bu proje ile ulaşım eskisinden çok daha kolay olacak. üstelik daha kısa ve konforlu.

    şimdi değerli arkadaşlar öncelikle devletimiz iş makineleriyle kazmaya başlıyor aşağı doğru. sonra epey bir kazıyor kazıyor bir süre sonra magma tabakasına falan ulaşacak. oraları da klima ve buzla soğutup yaşanacak hale getiriyor. sonra devam ediyor kazmaya. magmayı geçince gerisi kolay zaten. yukarı doğru kazmaya devam edecek. sonra mesela atıyorum japonya'dan çıkacağız. isterseniz bunu endonezya, avustralya falan da yapabilirsiniz kafanıza göre. ya da ne bileyim bir mainroad yapılır, oradan diğer ülkelere ufak ufak tüneller yapılarak seçenekler çoğaltılabilir. dolayısıyla koca dünyayı dolanmak yerine aşağıdan direkt hiç manevra yapmadan dümdüz bir şekilde gideceğimiz yere ulaşıyoruz. isteyen bisikletle gider, isteyen arabasına atlar gider. çok basit.

    ben yıllık bu projeden 418 milyar $ gelir bekliyorum kendi hesaplamalarıma göre. ama yine tabi uzmanların hesaplaması benimkinden daha iyi olur.

    projenin detaylarını aşağıdaki linkte görebilirsiniz. patentini de alacağım pazartesi. haftasonu tatil malum.

    proje çizimi.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap