5 entry daha
  • beklentilerimi karşılayamayan film..

    büyük umutlarla gittim filme,lakin ken loach in muazzam marifetleri de maalesef senaryonun zayıflığına kurban gitmiş gibi geldi bana..evet senaryoyu zayıf buldum..çok daha iyi bir film çıkabilirdi kanımca ortaya,güçlü bir senaryo ile..hele ki ken loach da yönetmen koltugundayken..

    öte yandan son zamanlarda gördüğüm en başarılı sevişme sahneleri bu filmdedir..bu ken loach ın mı oyuncuların mı başarısıdır bilmem ama bu kadar gerçekçi ve hakkı verilmiş sevişme sahnesi görmek çok zor gerçekten..

    oyuncular için ise roisin hanlon karakterini canlandıran eva birthistle oldukça başarılı, genç pakistanlı rolundeki atta yaqub vasatın üzerine çıkamıyor maalesef..

    din,dil ve kültür farklarından yola çıkan aşk dolu bir hikaye..kavgalar,umutlar,umutsuzluklar hepsi mevcut gibi..ama eksik bir şey var filmde kanımın kaynamadıgı..bunu senaryonun zayıflıgı olarak adlandırıyorum..konuşmalar,karakterlerin alternatif davranışları sağlam bir temel üzerine oturtulmamış gibi geldi bana senaryoda..

    neise..güzel bir film,senaryosu az daha iyi olsaymış festivallerden ödülle dönebilecek kapasitede olabilirmiş..tabi içinde ken loach ismi geçmesi de izlemek için yeterli sebep olabilir orası ayrı..
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap