7 entry daha
  • karakterleri çok abartılı, seslendirmeleri çok çok çok abartılı olsa da bence gerçekten yakışan, çizimleri pek hoşuma giden, tohru honda karakteri yüzünden arada iç bayabilen ama yine de en çok zevk alarak izlediğim animelerden biri.
    sohma ailesinin üzerindeki lanet ve çin takvimi çevresinde kurgulanan hikaye çoğunluğu erkek olan sohma'nın lanetlileri arasına tohru honda'nın girmesi, laneti öğrenmesi ve özellikle yuki sohma ile kyo sohma'nın ilgisini kazanmasıyla anime başlıyor.

    --- spoiler ---
    tohru'nun herkese, her şeye, her zaman kucak açması, empatisi ve bitmek tükenmek bilmeyen sevgisi hikaye ilerledikçe beni rahatsız etse de akito sohma ile olan final bence yeterince tatmin ediciydi. (tatmin edici derken: ateşkes gibi bir havayla bitmesini takdir ettim. yoksa finalin aceleye getirilmiş olması, bazı şeylerin gereksiz uzatılması, yok efendim shigure sohma ve saki hanajima falan konusunda gereksiz eklentiler yapılması ultra anlamsız ve rahatsız ediciydi.) ayrıca kyo'nun dönüşümünün ardından tohru, yuki ve kagura sohmanın tepkileri de ayrıca çok içten ve uygun göründü bana.
    anime bittiğinde bir çok soru işareti oluyor. bir çok karakterle ilgili çok fazla sis var, lanetin geleceği belirsiz vesaire... animenin yirmi altı bölümle son bulması mutsuzluk verici ama mangada hikaye devam ediyor.
    --- spoiler ---
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap