42 entry daha
  • bayramlıklarını giyerek arz-ı endam eden, sayıları daha bir arttığı koloni şeklinde gezdikleri için daha fazla dikkat çeken kırolar olabilir.

    ancak bu grubu "evinizi temizlerken iyi, prensler prensesler" vs. şeklinde cansiperane savunan insanların atladıkları nokta bu savunmayı yaparken kendi kafalarındaki kıro tanımını yansıttıklarıdır. şikayet edenler bayramda gezen fakir insanlardan, eğitimsiz olmalarından, ne iş yaptıklarından mı şikayet ettiler?

    başkalarına vay bu insanlar için nasıl böyle düşünürsün diye feryat ederken aslında siz böyle düşünüyorsunuz gibi geldi.
    şikayet edilen guruh zannedersem öküz gibi bakan, her tülü lafı atmayı hak bulan, nerdeyse üzerinize basacakmış gibi bi omuz atıp geçen buna mukabil "afedersiniz" lafını çok gören, metro tıklım tıklım doluyken daha içerdekiler çıkmadan sizi ezmek sureti ile içeri girmeye çalışanlardır.

    dolayısıyla bu davranışları yapan zengin de olsa, eğitimli de olsa kırodur (ki gayet şık giyinip,iş güç sahibi olup sırf bu yuzden bu davranışları yapmaya hakkı olduklarını düşünen, yapan insanlar da tonladır) şikayetlerin odağını insanların sosyoekonomik düzeyleri, eğitimleri değil davranışları oluşturmaktadır. yoksa kendi halinde gezen insanlardan şikayet edildiğini "ay nasıl olur da benimle aynı ortamda olur" denildiğini hiç zannetmiyorum
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap