23 entry daha
  • uzaktan danışmanlık veren kişi.

    şimdi neden danışmanlık dediğimi açıklayacağım. kendisini uzun zamandır takip ediyorum mühendislik okurken bu spora gönül veriyor ve başlıyor sıkı çalışamaya ıngilizcesi en büyük artısı böylelikle türkçe ulaşılamayan kaynaklara daha kolay ulaşıp kendini geliştiriyor. hiçbir yarışmaya katılmıyor yani herhangi bir title yok bu yüzden genetic trainer ve satışlardan komisyon aldığı protein7 sitesini title olarak kullanıyor. antrenörlük sertifikası var eskiden parayı veriyordun alıyordun zaten.
    yarışmaya katılmama nedenini kendisi oldukça mantıklı açıklıyor ben organik bir sporcuyum yarışma için çok farklı şeyler yapmanız lazım ben bunu istemiyorum diyor çok güzel söylüyor. ben burada tek şuna takılırım organik şimdi kendisinin bir videosu var arkadaş bir koltuk dolusu besin takviyesi kullanıp organik oluyorsa ilaçlı olanlar ne kullanıyor sorgularım ben.
    videoda en beğenilen yorumuda buraya bırakalım
    hocam siz orda protein görüyorsunuz ben orda 1500 tl görüyorum (2017 yılında)

    videolarını özellikle instagram hesabını takip edersiniz ki edin bence çok güzel bilgiler veriyor ama arada. kendisinin çok temiz, sakin, türkçeyi iyi kullanan, bilgilerini doğru dışarı aktaran biri olduğunu görürsünüz. gerçekten kendini yetiştirmiş kamera karşında oldukça doğal ve fiziğide gayet iyi izlenimi veriyor.

    şimdi gelelim neden uzaktan eğitmen değilde danışman dediğime.

    bu arkadaşın programları oldukça pahalıdır en kısa programı 6 haftalık ve istediği fiyat 320tl. siz bu parayı verip kendisine benziyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz kendisine bunu soranlara kardeşim ben bu sporu 8 yıldır yapıyorum diyor. ama sizden 6 hafta için 320tl ilk program parası almasında bir sakınca görmüyor.
    program kişiye özeldir diyor hep ne desin hepinize hemen hemen aynı programı veriyorum ama kendinizi özel hissetmezseniz bu paraları nasıl mı alacağım diyecek.
    kısaca programları hemen hemen aynıdır (program verilmeden bi sakatlığınız olduğunu söyleyin bakın bakalım o sakatlık dikkate alınmış mı) beslenme düzeni tam bir felaket şu kadar pirinç şu kadar tavuk et bol bolda salata ye şeklindedir. suplement desteğini ben söyleyeyim creatin antremandan önce, sonra protein ve creatin bu kadar.
    kişiye özel yaptığı programı kişiye özel takip ediyor mu? hayır. siz mail atmazsanız soru sormazsanız varlığınızı anca program bitiminde farkına varıyor.

    son olarak berkay kendi adına bir mobil app çıkardı gördüm ben uygulamayı içinde programınız var üstüne tıklıyorsunuz berkay o haraketi yapıyor ama sadece yapıyor nasıl yapıyor ne yapıyor anlatım yok. çok övündüğü soru cevap kısmına bakalım dedik güzel şeyler buluruz belki 2500 küsür soru var diyor ama belki en son 50 tanesini görebiliyorsun cevaplarda kısa kısa belliki bıkmış.bu arada istediğiniz kadar soru sorabilirsiz ama cevaplar genellikle pazara kadar bekler.

    sosyal medyayı çok iyi kullanması özellikle takipçilerini etkileşime girmesini teşvik edecek sorular sorarak hit alamasını ve bu sayede etrafında bir altın alan oluşturmasını öğrenmiş. ınstagramda karşınıza çıkan öncesi sonrası vücutlarına dikkatli bakın gencecik arkadaşlar sen o adamın belenmesini biraz düzeltsen biraz hareket yapsa o vücudun şekle girmemesine zaten imkan yok. bir yıllık öğrencisin bir paylaşımı var mı yok 6 aylık programı 800tl ayda 133 tl bu fiyata macfit e yazılın duşunu aletlerini kullanın istediğiniz kadar.

    kısacası berkay hobisini işe dönüştürmüş ama bunu yaparken de ben bu spora gönlümü verdim diyen birisine göre oldukça aç gözlü bir şekilde hareket ederek istediği uçuk fiyatın karşılığını veremeyen bir danışman konumuna düşmüş.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap