16 entry daha
  • bir iki ay önce keşfetmiştim bu siteyi. yayınladıkları yazıların çoğunu okudum. baya "uğraşılmış" gibi duruyor.

    aslında o kadar yazının %70 inde kendine bir hayat kur,tek amacın kadın olmasın diyor. haklı bir öğüt. insan hayatı yalnızca gönül işlerinden ibaret değil. yine de bu kadar temel bir şeyi anlatmak için laf kalabalığı yapılmış.
    ayrıca bu mesele erkeklere özgü bir mesele de değil. kadının da hayatında tek mesele aşk meşk işleri olmamalı.neyse sitenin adına verelim bunu.

    değinilen diğer bir ana konu da sen hak edilecek bir olmalısın. diyor ki sen uğraşma kadınlar için. çalış ve kendisi için uğraşılacak bir erkek ol. hatta şöyle bir cümle kalmış aklımda sen kadınla sevgili olma derdinde değilsin. kadın uğraşsın, sen de bu kadın uğraşıyor bakalım ne olacak. buna benzer bir ifade.sanırım en katılmadığım öğüt buydu. tek olayı ilişki olan bir kadın belki bu zahmete paşamız için katlanır ama kendi hayatı olan bir kadının bu topa gireceğini hiç sanmıyorum. tam tersini savunmuyorum. kadının peşinden koş değil demek istediğim. sadece insan ilişkileri karşılıklı.

    bir de next, tabak çevirme, öğrenen adam olayı falan vardı.
    özünde bana fazla abartılmış bir site gibi geldi. üç beş mesajı var tabi mantıklı. ama birkaç yazısını oku kaparsın zaten onları. hatta olgun biriysen o nasihatlere ihtiyacın da kalmamıştır.

    adım adım anlattığı taktikler de vardı da değinmeye bile gerek yok. yani o kadar işlevsiz taktikler.

    şu da ayrı komik. kadın hakkında bu kadar şey yazan ve okuyan birinin kadını ikinci plana at demesi.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap