313 entry daha
  • cumartesi günü alacağım aracı götürüp 5(beş) saat sıra beklediğim hastane hissiyatlı ekspertiz firmasıdır. yolun karşısında bir kaç tane daha eksper firması vardı. dükkan ağlıyordu resmen abi nolur bana da gelin diye ama atacama çölü gibiydi içerisi. ha değiyor mu değiyor o ayrı.

    dediğim gibi içeride kendinizi hastanede gibi hissediyorsunuz, adamlar da doktormuş gibi takılıyor zaten. emniyet şeridinin gerisinde ameliyata giren arabanızı bypass'a giren kalp hastası dedenizi bekler gibi bekliyorsunuz. işlem bittikten sonra "alıcı satıcı kim?" diye bağırıyorlar "hastanın yakını kim?" der gibi. elde belgelerle(tahlil sonuçları) sizi odaya alıyorlar. başlıyor adam(doktor) anlatmaya. aracımızda şu değişen, şu boyalı, motor gücü bu, şurası böyledir orası öyledir, şöyle düzeltilir ilacı budur vs. benim alacağım araçta bir silindirde enjeksiyon hatası verdi. "şimdi sizi şu servise yönlendiriyorum, gidiyorsunuz baktırıyorsunuz, gelip tekrar dyno testine sokuyoruz aracı" dedi. ilaçları kullandırıp ultrason günü verdi adam resmen. "bugünlük rapor yazabilir misiniz iş yerine ehe" falan diyecektim zor tuttum kendimi.

    işin özeti fantastik bir yerdir. alım satımın kabesidir. araç alan/satan herkese gidip o topraklara el yüz sürmeyi nasip eder rabbim inşeallah. selam ve dua lipa ile.
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap