3 entry daha
  • üniversiteden eski hocam. *

    tanımayanlar için kendisi hakkında samimi bilgiler vereyim. bulunduğu yere kendi tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş biri, kimseye de eyvallahı olmaz. olmadığı için de zaten bulunduğu konuma belki daha erken gelebilecekken şimdilerde gelebilmiştir. biraz sert görünür, zaten heybetli bi adam, sert olmasa da tırsar insan.* ben, kendisi bu kadar meşhur ve makam sahibi değilken de tanıdığım için çok rahat söyleyebiliyorum, şimdi ne ise eskiden de oydu, gram değişmedi. derslere asistanları yollamaz ve hep kendi gelirdi. modern tekniklerle ve günümüz konularıyla ilgili konuştuğu için dersleri hep dolu olurdu. duyduğuma göre şimdilerde de dersleri aynı popülerlikte devam ediyormuş.

    yurt dışında yüksek lisans yapmak için kendisinden bana referans olmasını istemiştim de sağolsun yazmıştı referans mektubumu. bir dersimin* panelinde konuk olması için türkiye sosyal medyasını yorumlaması için önermiştim fakülteye, cv sini görüp epey şaşırmışlardı, öyle bir adam yani.

    yalnız yüzünü çok fazla eskitiyor bu aralar. halkı aydınlatmak, camiayı bilgilendirmek iyi hoş da ne bileyim bu kadar da her şeye katılan biri olmasa daha iyiydi. seçici olsa daha iyi kendisi açısından. misal emrah safa gürkan'ı da çok severim ama onda da aynı problem var, nereden davet gelirse gidiyorlar.

    kendisi bir sosyal medya uzmanı olarak daha iyi bilecektir tabii ama bir sosyal medya yöneticisiyle anlaşsa daha iyi, en azından bir asistanla anlaşırsa neyin ne olduğuna birlikte karar verirler.

    şimdilerde rektör yardımcısı olmuş, hayırlısı olsun, çalışkan adam. inşallah rektörlük de nasip olur. yani hangi rektörün o kadar kitabı ve atıfı var allasen?
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap