3 entry daha
  • 90lı yılların başında, "sokakta sorabildiğimiz kadar fazla insana soru soralım" konseptli harikulade bir program yayınlanırdı bu kanalda...

    spikerin teki, sokağa çıkar -abartısız- 70-80 kişiye "en son izlediğiniz film hangisi?" türünden sorular sorar, ve bu işlemin bitmesi yarım saatten uzun süre alırdı.

    ee, kayseri de küçük yer... telefonlar edilir, "akşama bizim hanım televizyonda" türünden şeyler söylenirdi. ve cidden belki binlerce insan, sırf tanıdıklarını (veya kendilerini) izlemek için oturup yarım saat boyunca bu anlamsız programı takip ederdi.

    haa, bu tv kanalının başka marifetleri de vardı elbet! mesela terminatör 2'yi tüm büyük tv kanallarından önce yayınlamasıyla aklımda iz bırakmıştır... zira yerel kanal olduğu için, o zamanlar ne kontrol edilirdi ne birşey, git vhs'ciden kirala kasedi, tak videoya... oh ne ala memleket değil mi?

    ha bir de... annemlerin bir tanıdığı bu kanala spiker olmak için baş vurmuştu, mülakatın sonunda ne kadar para ödeneceğini de öğrenmek istemişti. verilen yanıt ise kanalın muhteşemliğiyle çelişmeyecek ölçüdeymiş vallahi; "televizyonda gözükeceksin, bir de üstüne para mı vericez?"
hesabın var mı? giriş yap