11 entry daha
  • anime ile arası olmayan beni mutlu etmiş bir filmdir. süresi de bir o kadar etkendir, 1 saat 14 dakika. daha uzun olsa idi sıkıcı olabilirdi.

    en büyük artısı kesinlikle cyberpunk evrenine dalmış olmasıydı. bana sorulacak olursa altered carbon season 1 + love death & robots karışımı olmuş diyebilirim. diziyi izleyenler bilir ki season 1 ' de hem bir olayı aydınlatma (polisiye diyelim) hem de cyberpunk evrenine giriş o ışıklı-mışıklı hareketler, doğaüstü güçlü bedenler, beden kopyalama, bellek muhabbeti. tamamen action sci-fi idi bana kalırsa. öte yandan season 2 biraz daha aşık ile maşuk'a dönmüştü. #105333206

    dizi ile birebir aynı olay örgüsünde gitmiyor, farklı şekilde işlenişler var. aşırı uzak değil, temel mantık yine bir cyberpunk evreni fakat anime usulü olsa gerek her şey japon. *
    bana kalırsa dövüş sahneleri, aksiyon sahneleri gerçekten iyi. zaten netflix yapımı olan love death & robots'tan ne kadar ilerlediklerini anlamıştık. bu şekilde film olarak devam edeceklerini düşünüyorum son sahnede göz kırptılar. ama tabii ki her göz kırpma gerçekleşseydi daha neler izlerdikte belli olmaz.

    anime'ye uzak olan beni sevindirmiştir, altered carbon'un 1.sezonundan iyi değildi ama 2.sezonundan çok daha iyi bir film olmuştur.

    edit : eklemeyi unuttum ya tüh, spoiler sayılır mı bilmem ama dizideki otel'in kendisi olan poe (bkz: chris conner) bu filmdeki otel sahibi ogai'nin de seslendirmesini yapmıştır. tabi voice'ı japonca değil ingilizce olarak çevirmeniz gerekiyor.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap