136 entry daha
  • süper bir parapuan uygulamasına sahip kuruluş:

    diyelim ki tabelasında koccaman finansbank neyim yazan bir mağazaya girdiniz. alışverişinizi yaptınız, kasadaki sempatik bağyana kapıdaki tabelaya kanarak finansbank kredi kartınızı verdiniz. hatun kişi sormadan çekimi yaptı, fişinizle beraber slip kopyasını verdi. tam o sırada gözünüz slipteki bir lafa takıldı "taksitli alışveriş: taksit sayısı 1". allah allah, alt satırda not: kazanılan parapuan :0. dönüp, kasiyer hatuna döndünüz "ne iş? ben taksit maksit yapmadım ki?". cevap hazır "valla pos'daki otomatik uygulama böyle!".

    insanoğlu hırslı heyvan, tutar 4440900'u ararsanız, hayretlere gark olacağınız bir beyanatla karşılaşırsınız: "efendim, bizim bazı üye işyerleri ile olan anlaşmamız bu şekilde; onlardan yaptığınız alışverişlerde parapuan kazanamıyorsunuz. eğer başka bankanın pos'undan geçirseydiniz parapuan kazanırdınız.". e anacım, o zaman sormazlar mı "ben ne b.k yemeye finansbank pos'un geçilsin diye ısrar ediyorum?". önceden eğitimli kol-sentırcı durur mu "efendim, parapuan uygulaması bankamızın bir hediyesi". canlarım ciğerlerim, siz değil misiniz her ekstrenize 10 sayfalık üye işyerleri listesini veren, bunlardan alışveriş yapın karlı çıkarsınız diyen? ne oldu? ben salak kişi, finansbank üyesi bir yerden alışveriş yaparak, sevgili bankamın bana lütfettiklerinden mahrum kaldım.

    demek ki neymiş sevgili okuyucu, bankanın seni uyarmasını beklemeyecek, kasiyere soracağız "finansbank kredi kartını, finansbank pos'dan kullanırsam ne olur?". hatta üşenmeyeceğiz, diğerleri için de sorumuzu soracağız. niçün, sevgili banka sahipleri kahverengi dışındaki renklerde yeni takım elbiseler alabilsinler diye. di mi canlarım, ciğerlerim, kuzu sarmalarım.

    (ulan, iki kuruşun derdinde değilim ama kredi faizlerini bir tarafıma dondurmacı şemsiyesi gibi sokan, soktuğu ile yetinmeyip açan, açtığı ile yetinmeyip "acı var mı acı" diye sırıtan; utanma pazarı verdiği bonus/parapuan vb şeyleri de kesmek için binbir maymunluk yapan bu bankacı milleti nedense kanıma dokunuyor).
1216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap