7 entry daha
  • anticheat programıyla başım belada. yaklaşık 2 haftadır cs go'da random crash alıyorum. pc kitleniyor ve arkadan buzzer sound geliyor. hiçbir hata kodu bulamıyorum. ne olay görüntüleyicisinde, ne steam loglarında, ne ac logunda. hadi kitlenmesi sorun değil 6-7 maçta bir oluyor. ama kitlendiği zaman pc'yi resetlemem gerekiyor. ve yeniden başlatması 7 dk sürüyor. o yüzden maça tekrar bağlansam bile afk/leaver ban yiyorum. birike birike dün gece 25 saat ban yedim. çıldırcam gerçekten.

    faceit'e yazdım. onlar da bir anlam veremedi. donanımla alakalı mı değil mi diye 1000 tane farklı stres testi yaptım. hiçbirinde böyle bir crash olmadı. cpu,gpu,ramde ve ssd'de bir sıkıntı gözükmüyor. normal mm maçlarında veya diğer oyunlarda böyle bir crash yaşamıyorum. ses kartı, ac, discord ve cs go arasında bir çakışma oluyor ama neden ve nasıl oluyor çözemiyorum.

    sistem:6700k, gtx 1070, 16 ddr4 ram 2400 mhz'de çalışıyor.

    edit: sorun sıvı soğutmadaymış. 4 sene sonra değiştim 70 dereceden 40-45 derecelere düştü. freeze olayı da artık olmuyor o yüzden. ayrıca nvidia audio driverını silin. belki onu sildim diye de düzelmiş olabilir. ama sıvı soğutma zaten değişmesi gereken birşeymiş belli sürelerde.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap