58 entry daha
  • (bkz: tehlikenin farkında mısınız)
    (bkz: bethesda akıllı olsun)

    bethesda bak koçum,

    seni daggerfall'dan beri sevip sayarım. oblivion'u da, load menüsünde yazan doğruysa 100 küsür saat oynamışım. yüksek bir dağa çıkıp imperial city'e karşı günbatımını izlerken zevkten ağzımdan salyalar bile aktı. elimde ok, geyik avlıycam da şeerde venison diye satıp para kazanıcam diye az dolaşmadık great forest'da.

    ammaaaa...bulaştığın oyun, oyun moyun değil, bir yaşam tarzıdır, kutsal bir değerdir, yektir, tektir, one game to rule them all'dur. fallout dendi mi -kusura bakma ama- oblivion, moblivion kralını tanımam, akan sular durur.

    o yüzden önce bi durup düşüneceksin. "oyunu bebe belik de oynasın, nudity, profanity, violence * koymayım" demiyeceksin. "xboxçılar, ps3ciler de oynasın, olabildiğince konsol-friendly yapayım" demiyeceksin. ulan bethesda, bi kere fallout sapına kadar bir pc oyunudur. konsolcular af buyursun, ama oynamayın siz de bu oyunu kardeşim, çıkmasın konsola monsola. fallout 1 ve 2 zamanında konsol mu vardı? ondan sonra ne diyodum...hah...sen bu oyunu first-person tarzı yapacaksın gibime geliyor şu konsollar da oynasın hadisesinden. tamam fps olsun o konuda birşey demiyorum, götten izlemeli tomb raider tarzından iyidir. ama savaşları turn yap be güzelim. real time olmuyor işte, fallout tactics'de denendi, bi halta benzemediği görüldü. lan bethesda harita işini iyi kotarıyosun valla. senin o km^2 ile ölçülen devasa haritaların, wasteland'e çok yakışır vallahi. questlerde daha fazla yaratıcılık bekliyorum, hatta 1 tane main quest yap -f1 ve f2 gibi- sonra öyle takılalım, gezelim tozalım, ne güzel olur.

    uzun lafın kısası; haydi be arslanım, fallout 2 + mad max 2 kırması şahane bir oyun yap, sok bi tarafıma şu ilk verdiğim bkz'ları. amin.
378 entry daha
hesabın var mı? giriş yap