5 entry daha
  • bu ülkenin pırıl pırıl gençleridir. umut onlardadır. kendi yaşıtları tiktokta instagramda çürüme denizinde boğulurken o gençler gelecekleri için çaba sarfetmekteler. parti saflarına katıldığımda yaşım 16'ydı.

    aşağıya girilen bazı entryleri görünce editleme ihtiyacı hissettim.
    29 yaşındayım 13 sene geçmiş üzerinden iyi ki bu yola çıkmışım diyorum. salağın biri de para alıyorlardır falan demiş, biz inandığımız mücadeleyi yükseltebilmek adına hem enerjimizi hem cebimizdeki harçlıktan arttırabildiğimizi paylaştık birbirimizle partiyle. inandığımız bir mücadele bir aidiyet vardı çünkü.

    ne gençken aptalmışım diyorum kendime, ne de para veren oldu. yıllarca güzel bir şey yapma uğraşı içinde olmanın haklı gururunu taşıyorum içimde.

    edit 2: aşağıdaki entrye cevaben, 16 yaşından beri komünistim, avukat da olduk mühendis de olduk, ben gittim uluslarası nakliyeci oldum :) gül gibi mesleklerimizi yapıyoruz. bu ülkenin ortalamasından daha akıllı daha çok sorgulayan insanlar olduğumuz için hayatı anlamlandırma da sizden daha başarılıyız. ne mesleğimize engel ne kişisel hayatımıza.

    edit 3: bir ton küfürlü hakaret içeren mesaj aldım, anti komünistlerin kendilerini cümlelerle nasıl ifade ettiklerini tekrar görme şansım oldu. bu sayede doğru bir şey yaptığıma dair düşüncem pekişti. insanların bir konu hakkında fikir beyan ederken kurduğu cümleler ne yazık ki kalitesini belli etmekte. eskiden liberal ekonomiyle sosyalist ekonomi falan karşılaştırılırdı, keynesyen ekonomi soğuk savaş üzerinden falan konuşurlardı. şimdi s"en ne diyon lan topraaaam(kibarlaştırıldı)" seviyesinde eleştiriler

    tanım: doğru yolda olan gençlerdir.
225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap