1792 entry daha
  • bir gün spor salonuna bakmak için evden çıktım. neyse giderken ufak hasarlı bir kaza olmuş, bir tanesi orta diğeri düşük segment modifiyeli iki araç gördüm. modifiyeli olan araçtan 4 tane çocuk inmiş, bir tanesi böyle çileden çıkmış sağa sola saldırıyor, diğer araca uçan tekme atıyor falan. diğer araçtaki eleman da benim yaşlarımda araçtan inmiş hafif tedirgin polisi falan arıyor. ben de izbandut gibi adamım 1.96 boy, 95 kilo falan. bu çocuklardan araca tekme atan çocuğu tuttum tek kolumun altına aldım götürüyorum. sakin ol dostum falan diyorum bir yandan. neyse çocuk sakinleşmiyor bir türlü neymiş diğer araçtaki eleman küfür mü etmiş ne. kolum arasında çırpınırken abiğğğ bırağğğkk küfür etti banağğğ diye bağırıyor. ama kendisi o küfrün 10 katını diğer elemana ediyor. neyse çocuk kolumun altında bağırıyor diğer arkadaşlarına çıkarın ulan silahı vurun lan pezevengi falan filan.. o bebelerde bile silah var günümüzde.
    yani o çocukların hepsini tek tek zıplatırdım ben. dinlene dinlene döverdim hatta. diğer kazazede eleman da o ergen bebeyi harcardı muhtemelen. ama neymiş her şey kalıp değilmiş. neymiş mertlik kavga etmek değilmiş. neymiş hayatın bir tane ergen bebenin bir kurşununa bakarmış. o yüzden çok çok zorda kalmadıkça kavgadan kaçın. hayatınız bu kadar ucuz işte. o ergen bebeyi tek kolunuzla dövebilirsiniz ama sonunda kalleşçe de öldürülebilirsiniz. ha keza çoğu kişi değinmiş zaten tek yumrukla belki de katil olabilirsiniz. sevdiklerinize birileri zarar vermeye kalkmadıkça sakin kalın.

    yine bir gün bir kız var yanımda. hoş tatlı bir kız. ilk defa birlikte bir şeyler yapacağız. arabada gidiyoruz arkadan hastanın biri kornaya abanıyor. anlamadım bile ne olduğunu öyle standart araba sürüyorum. neyse çektim sağa geçsin beni diye. herif geçti beni bir de arabanın içine dik dik bakıyor böyle. o arabada yalnız olsam muhtemelen sinirlerime hakim olamazdım. sonra dedim ki günümü mahvetmek istemiyorum. orta yaşlarda bir adamdı muhtemelen ağzını burnunu dağıtırdım ya da arabadan indiğimde kalıbımdan korkar alttan almaya başlardı.

    ihtimaller;
    1) ben bu adamın ağzını burnunu dağıtırdım.
    2) gözüm döner adamı hastanelik ederdim. sonra dava falan açardı belki uğraş dur..
    3)adam beni vurabilir sonra da yanımdaki kızı vurabilirdi.
    4)adam beni temiz döverdi ve hastanelik ederdi(düşük bir ihtimal).
    5)adama çok tehlikeli vurur adamı öldürebilirdim.

    neyse değer miydi ? asla.. ne oldu ? ikimizde yolumuza gittik sonra o kızla evde güzel muhabbet edip kahve içtik. korkak mıyım ? asla değilim. eğer adam devam ettirip sağa çek falan yapsa önce düzgün konuşurdum. sonrasında artık iş zorunlu kavgaya gelse kendimi savunmak için allah ne verdiyse girerdim. kavgayı kendimi savunmak zorunda olsam ederim. gram düşünmem ve korkmam.

    kavga bahsettiğim gibi son çare. gerçekten siz ya da sevdikleriniz tehlikedeyse kavga edin. değilse basın yolunuza gidin..
2268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap