14 entry daha
  • tanım: süper laf.
    ben de inanamıyorum. türk telekom'un başlattığı her yeniliğin altında bir bok çıktığından, ülkenin güvenilir şirketi telekom'a güvenemediğime inanamıyorum.
    bir tarifesine geçmeden evvel 10 gün düşünmeme inanamıyorum.
    tarife değişimini imzalarken korktuğuma inanamıyorum.
    telekom'un her zaman bize geçireceğini bilerek yaşadığıma inanamıyorum.
    dünyadaki adsl fiyatları ve hızlarını görünce "lan böyle bir hız nasıl mümkün olur hem de bu fiyata" derken de bizi mahkum ettikleri şeye inanamıyorum.
    türk telekom'un interneti sadece çetten ibaret gördüğüne ve tarifelerini de buna göre geliştirdiğine inanamıyorum. cem yılmaz gibi bir adamı yazılabilecek en iğrenç reklam senaryosunda maymun ettiklerine de inanamıyorum.
    türk telekom'a mecbur olan halkı sağa sağa yaptırdıkları yatırımlardan bahsedip "ulan süper adamlarız biz ne diye kötü konuşuyosunuz" demelerine de inanamıyorum.
    himayesine aldıkları kullanıcılara başlattıkları kampanyaların altından sürekli bir şey çıkarken, yeni kullanıcılara bile bi kıyak yapmayıp üstüne üstlük onları eskilerden daha da fazla vurmalarına inanamıyorum.
    25kb hızla download yaparken yaşadığım coşkuya inanamıyorum.
    100kb download hızıyla orgazmdan daha zevkli anlar yaşadığıma da inanamıyorum.
    emule'de 15kb upload veren adamlara da inanamıyorum, ben 3-4kb verebilirken.
    türk telekom'dan bu kadar nefret ettiğime inanamıyorum.
    şehir içi-şehir dışı fiyatlarını aynı yaparak şehir dışı konuşmalara yapılan cüzzi indirimi, sehir içi konuşan adamlardan söke söke çıkarttıklarına inanamıyorum.
    türk telekom kampanya yapmasın diye dua ediyorum.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap