4 entry daha
  • cok sevdigimiz sarah jessica parker hanimin label'inin ismi. konseptini su sekilde özetlemek istiyorum: "minik fiyat, büyük kalite & moda".

    zaten label'in sitesinde söyle bir manifesto yayinlanmis:
    "it's every womans inalienable right to have a pulled-together, stylish, confident wardrobe with money left over to live. get bitten."
    sloganlardan birisi ise "fashion is no luxury...it's a right." imis, e güzel.

    önce birazcik abartili buldum, sanki dünyayi kurtariyormuscasina sunmuslar konsepti zira, ama sonra düsündüm - gayet de hayirli bir seyler yapmaya calisiyor sarah hanim, en azindan fashion victim'lerin bir bölümü artik paralarini must have'ler yerine yemege harcayabilceklerinden, belki de bulimik veya anoreksik olma tandanslarindan vazgecebilcekler (ne kadar sacmaladigimin farkindayim, ama suan sjp'i savunmakla mesgulum, dokunmayin).

    sitede gösterilen (preview) parcalara göz attim, özellikle elbiseler ve sortlari begendim, ama nefesimi kesmedi, gözüme fyuu fyuu diye carpan, kalp atislarimi hizlandiran, kulaklarimdan yildizlarin fiskirmasini saglayacak parcalar göremedim (ki evet, bazi kiyafetler bende aynen bu etkileri yaratabiliyorlar).
    kiyafetlerin stili sjp'i pek yansitmiyor bence, sportif ve cok genc bir cizgi secilmis; 400 farkli parca tasarlamis sarah hanim bu ilk koleksiyon icin. anladigim kadariyla da hic birinin fiyati 20 dolari gecmiyor?!

    7 hazirandan itibaren usa'da 200 steve and barry's / steve barry's magazasinda bulunabilcekmis "bitten" kiyafetleri (ve aksesuarlari). bu diyarlarda anca internet üzerinden siparis verilerek ulasilabilcekmis parcalara.

    bitten'le ilgili en cok sevdigim / begendigim sey ismi oldu galiba. bitbitbitten.

    ilgililer söyle buyursunlar:
    http://www.bittensjp.com/
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap