16 entry daha
  • temel amacı sekstir ama seks dışında kafasında geçmişte kalmış oynaşma, özen, farklı bir kadın tarafından beğenilme gibi hisleri de arar. yani o flört duygusunu arar. fiziksel hislerin dışında duygusal şeyler de arıyorlar ama temelinde kesinlikle farklı bir kadınla, farklı bir vücutla seks var. hatta kendi eşinin vücudundan daha kötü bir vücudu olan bir kadın olsa bile. çirkin kelimesini kullanmak istemedim.

    çevremdeki evli erkek arkadaşlarımın istisnasız tamamı başka bir kadınla sevişmek ister. kimisi bunun için çaba sarf ediyor kimisi etmiyor. bazıları sürekli bana baskı uyguluyorlar akşam ben de geleyim, seninle takılayım, işte eşinin adını söylüyor onu ara beni davet ettiğini söyle falan diyorlar.

    birkaç kere bunu yaptım ve gerçekten de evli erkek yazması diye bir şey var. kendi arkadaşım benim başka arkadaşımı rahatsız ediyor. çok iğrenç bir duygu. acele ediyor çünkü her gece çıkamıyor. bir gece fırsat bulmuş onu değerlendirmek istiyor. bu arkadaşları mekandan kaldırmak, eve götürmek aşırı zor oluyor. zaten çok da içiyorlar o gece. düzgün adam baya düzgün adam iğrenç bir yavşağa dönüşüyor.

    yolda bana soruyor x'in sevgilisi var mı? ulan hıyar sen evlisin onun sevgilisi olup olmamasına mı takıldın.

    tabi bu anlattığım adamlar, sosyal medya üzerinden kendi işini kendi gören ve defalarca eşini aldatan adamların yanında çok masum ve çocuksu kalıyorlar ki bu insanların sözlükte, twitter'da yazdıklarına baksanız hep kitap, hep müzik, duyarlılık hep tatlı şeyler ama bombardıman gibi herkese mesaj atıyorlar. mesajı alan kadın aaaa bu adamdan zarar gelmez diyor. neyse burada susuyorum.
248 entry daha
hesabın var mı? giriş yap