16 entry daha
  • adamın evine doğru giden bir kişi videoda yok, herkes yol üstünde. adama yönelik bir kişi saldırıya geçmemiş, öncesinde bir kişi eve doğru koşmamış ama bizim little ırkçılar, batıdaşlarını hemen savunmaya geçmiş. mübarekler telepati ile birbirleriyle iletişim kuruyorlar.

    tekrar tekrar bakıyorum, adamın mülkünde bir kişi bile yok, protestocular adamın mülkünden ayrı, yoldalar. eve gireceklerine dair en ufak emare yok ama adam uzun namlulu silahla meydana çıkıyor. bizimkiler de "ya bir de adam onları vursa ağlarlar" diye dalga geçiyor.

    hepiniz neden böyle geri zekalısınız hakkaten? neden dünyanın bütün ırkçılarıyla anında empati kurabiliyorsunuz?

    başlığı açan eleman da, gitmiş adamın propaganda videosunu almış olduğu gibi kabullenmiş ve adamı savunmuş. müthiş lan, müthiş bir ırkçılık dayanışması.

    bakın, yarın bir gün sadat bilmem kim tek tek muhalifleri sindirmeye başlarsa sokak ortasında, ağlamayın sonra ha. protesto mu yapacaksın? "bunlar vandal" diye bekçiler ve bekçilerin sadık dostu akpli esnaflar size böyle silahlarla gelip ağzınıza sıçarlarsa "ama bunlar bıdı bıdı" demek yok.

    ek: bu yorumu da, o yapının ev olduğunu düşünerek ve o iki elemanın da evin sahibi olduğunu kabul ederek yapıyorum(daha çok şatoya benziyor).
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap