155 entry daha
  • bu başlık altında yazılan entryleri okuyunca şu devrin her bir zerresinden nefret ettim. burada sabah akşam ali babacan hakkında siyasal islam yazarak algı kasan sözde seküler muhalifler; söz konusu mansur yavaş olunca nasıl da bin dereden su getirip olayın üstünü örtbas etmeye çalışıyorlar.

    yani benim burada eleştirmek istediğim nokta mansur yavaş'ın ayasofya'nın müzeden camiye çevrilmesine destek vermesinden ziyade, aylardır buna karşı çıkıp milleti siyasal islam olmakla suçlayan riyakar muhaliflerin, söz konusu mansur yavaş olunca nasıl da 180 derece döndüklerine şahit olmak.

    bir de bir yalan uydurmuşlar papağan gibi tekrar edip duruyorlar. neymiş destek vermeseydi bu sefer camiye karşı diyeceklerdi. hadi ya o kadar basit mi yani? madem desteklemiyorsun dürüst ol konu hakkında fikir belirtme. şimdiye kadar cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilirken, bütün tersanelerine girilip, orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmişken tek kelime etmemişsin de şimdi mi konuşmak aklına geldi?

    ben, bana benim ihtiyaç duyduğum hakikatleri dile getiren dürüst bir politikacıyı, bana duymak istediğim yalanları söyleyen kaypak bir politikacıya tercih ederim.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap