13 entry daha
  • çok overrated bir mutfak. 1 senedir burdayım. gezmediğim esnaf lokantası yada aaaa illa burada yenir bu dedikleri fırınlara sabahın köründe gitmeme rağmen yok arkadaş. bildiğin toplama mutfak bu. gereksiz bursa aşkından kaynaklanıyor sanırım bu mutfağın bu kadar gereksiz şekilde overrated durumu. süt helvası için sanayinin ortasında bilmem kaç yıllık ustasına gittim bi halt bekledim yalan yok. ama umutsuzluğum. cantık dedikleri şey bildiğin yuvarlak kıymalı pide. lan bunun kralını yapıyolar bizim memlekette kime atarınız? isim koyduk yuvarlak yaptık cantık oldu. orta kalite ve altında zaten bildiğin ekmek üstü kıyma yiyoruz.

    1 senelik kısa tecrübeme binaen söylüyorum yeşil olması ( kısmen ) ve her yere yakın olması sebebi dışında bir numarası yoktur. ha birde her yerde çarşaflı bacılarımın ve şalvarlı kocalarının pis bakışları var ki aman aman. nilüferi çıkarsan geriye tam bir ortadoğu kenti ve toplumu kalır.

    off ne biriktirmişim ama. sakin olun bursa'lı arkadaşlar en güzel yer sizinkisi tamam en birinci bursa. gerçi tek fişek yakmadan yunan ordusuna şehri teslim ettiniz ama neyse.
hesabın var mı? giriş yap