82 entry daha
  • lapasi makbuldur ve sinirimin olmadigi yemeklerden biridir. bir kere sirkette bir arkadasim "sana asure getirdim" demisti, yani, aslinda olan, "iste sirkette kendi ekibime dagitmak icin getirdim sen de ye"ymis. ben, asureden sonrasini duymadim, asure ile yanyana geleceksem o asure benimdir, neyse ben bayagi yarim tencere asureyi yemistim, getiren kiz sok! "kiz? insanlar ne yiycek?" dedi bana, "hangi insanlar ya? ogleden sonra yiycem kalani" demem 7 sene boyunca sirkette anlatildi. hala onlarin benim asuremin kalanini yediklerini dusunuyorum.
    domatesli pilav da benim icin boyle. bir tencere domatesli pilav varsa hep sorarim, "bu bana yeter, evin geri kalani ne yiyecek?" diye.
    ve ben bazi konularda cok ciddiyimdir.
    cok.cok.ciddi.

    edit. bir arkadasimin "bu ne dandik debe entrysi" diye mesaj atmasiyla entrynin debeye girdigini ogrendim, valla cok tesekkur ederim ama biraz da utandim ne yalan diyeyim. domatesli pilavdan cok, asure anlattigim bir yazi. yani, domatesli pilav hakkinda bir sey ogrenmek icin okuyan sonunda "ee, ben ne okudum simdi?" diye bana kufur edecek arkadaslardan cok ozur diliyorum. kufur etmeyin duymam, ama sizin icin sunu birakiyorum. hay allah ya, insan utaniyor.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap