36 entry daha
  • ocak ayında 2020 model exclusive modelini aldığım otomobil.
    benzinli, keyif amaçlı kullandığım aracın yakıtı içmesinden dolayı ve 2 kişilik olmasından dolayı, bebeğimiz olunca almaya karar verdim.

    bu sınıfta bir araç almayı düşünen herkes gibi bende, passat ve superb arasında kalmıştım lakin aracın iç hacmi, teknolojik donanımları, güvenlik testleri vs. gibi şeyleri baya bir araştırdıktan sonra insigniada karar kıldım.
    passat ve superb için en büyük fark dsg şanzıman. eskiden bir kaç aracımda dsg ve s-tronic kullandığım için ve vag grubu araçların kalitesini bildiğimden dolayı bu kararı vermekte zorlandım ama sırf marka değeri yüksek diye de gidip markaya para ödemek istemeyip gözümü kararttım ve insignia gs aldım.

    15 bin km oldu bugün itibariyle, yakıt ortalamam 6.2lt. kilometrenin çoğu istanbul kartal-küçükçekmece arası oldu, yani hep trafik içinde eriştiğim değer 6.2lt.

    performans olarak bir arkadaşımın 1.6tdi passatı ile kalkış ve rolling tarzında denemelerimiz oldu. dsg ilk aşamalarda hemen etkisini gösterip kendini öne atsada 136hp insignia kısa bir süre sonra durumu toparlayıp, tork konvertörlü şanzımanına rağmen passatı geçti.

    konfor olarak, iç genişlik olarak çok başarılı. özellikle 4 aylık bir baba olarak bebeğimizin arka koltuktaki rahatlığı, bagajının genişliği, özellikle hantal bebek arabasını rahatça yerleştirip yanına bir kaç valiz sığdırabilmek, bu aracı baya bir öne taşıyor.

    evet kronik bir kaç sorunu var yaşamadım fakat illa her grandsportta bir gün yaşanacağını biliyorum ama opel kronik sorunların farkında ve garantiniz olmasa dahi destek oluyor.

    şerit takip, tabela tanıma sistemi, acil durum frenlemesi, kaputta yaya airbagleri gibi bir çok premium donanıma sahip.

    örneğin bir bmw 5 serisi ile yanyana koyduğunuzda, 5 serisinden bile uzun kalması, segmentinin üstünde bir araç olduğunu ortaya koyuyor.

    tabiki opel olduğundan dolayı servisler çok boktan ve müşteri deneyimi rezalet.

    fiyat performans aracı arıyorsanız mutlaka listenizde olsun.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap