79 entry daha
  • bedelli yapan zırtapozlar burda yok böyle değil yok öyle değil diye ahkam kesiyor. siğze başımdan geçen 5 olayı anlatayım ha inanmayan gülen olursa çokta s...de.. bu arada askerlik birkaç o.ç yaptıkları yüzünden lekelenecek yer değildir . ben askerde yazıcıydım ve görevimi layıkıyla yaptım ve yüzbaşı assubay ve uzman çavuşların hepsi benden memnundular.

    1. esnaf olmam sebebiyle askere 30 yaşımda gittim ve 15 ay yaptım başka bölükte bir sakaryalı ve giresunlu bana musallat oldular sen bugüne kadar nerdesin hangi dağdaydın veya hangi cezaevindeydin diye bende gerçi takmıyordum baktım 2 soytarının dili uzuyor çektim gittim astsubayımızın yanına meseleyi anlattım. adam onların astsubayı aradı agzına geleni dedive o iki soytarı sesi kesildi.

    2. yine revire gideceğim başka bölükte ki bir trabzon of lu o da gelmiş öğrenmiş kürdüm baktım birden bire hey bizim asker polisimizden ne istiyorsunuz bölücü dedi bende etrafıma baktım o da sen sen dedi. bende oğlum terbiyesizlik etme ben burda şu an askerim sivil olsaydım görürdün dememle yumruk atmaya çalıştı sağolşsun altdevrem urfalı arkadan ona yapıştırmasıyla ve birkaç tane daha vurmasıyla bu şaklaban dayagı yedi. sonra yüzbaşı doktor geldi bagırdı olayı anlattım olay kapandı.

    3. üstte ki gibi 3 olay daha yaşadım ve onlarca küçük ona benzer olay yaşadım..

    inanın bana asker de kendini devlet sanan ve devletin yerine koyan ve yanına yaptıkları da kar kaldığını sanan ve bazen de kalanlar mevcut.

    askere gideceksin aynı karavanda yemek yiyeceksin aynı koğuşu paylaşacaksın hizmet edeceksin gerekirse vatan için öleceksin biri böyle yapacak
hesabın var mı? giriş yap