237 entry daha
  • iphone 5s'ten galaxy s20'ye geçerseniz tabi ki muazzam bir iyileşme olacak. iphone 5s çıktığında gezi eylemleri daha yeni yatışmıştı ve 1$ da 1.98 liraydı, devlet bahçeli muhalefetteydi, akp'nin kanalizasyon borularını kendilerine bağladığını söylüyordu ve saatini 17:25'e sabitlemişti, millet her akşam eve gelince fuatavninin sızdırdığı yeni kayıtları dinliyordu, fethullah gülen'e ne istediler de vermedikti, the cemaat henüz fetö olmamıştı bile ve tsk'nın gülenci olmayan yarısı hapisteydi, amerikada da başkan obama vardı, yani bambaşka bir çağ vardı. bir zahmet bu yıl çıkan samsung galaxy s20 iphone 5s'ten iyi olsun, öyle değil mi?

    pil ömrü karşılaştırması genelde hatalı bir yaklaşım çünkü yıllarca kullanıp pilini yıprattığınız ve küçük boyutlu eski iphone'dan ekmek tepsisi gibi ve gıcır gıcır yep yeni bir samsunga geçiş yapıyorsunuz(planlı eskitildiği iddia edilen iphone'ları çoğumuz 4-5 sene kullanıyor, yani iphone 6'dan falan geçiyorsunuzdur muhtemelen. fetö henüz daha darbe yapmamıştı o sene). haliyle yeni telefonda pil çok daha iyi oluyor ama yeni iphone'a geçmiş olsanız da çok daha iyi olacaktı. ayrıca yeni geçtiğinizde henüz telefonda pek bir şey de yüklü olmamış oluyor, o facebooklar whatsapplar şişmeye başlayınca gerçek pil ömrü ortaya çıkıyor.

    dahası, android'te uygulamalar arka planda kafasına göre çalışmaya devam edebildiği için bir süre sonra "telefon durup dururken 2 saatte pili yarıya indi" durumları ortaya çıkmaya başlıyor.

    sonra telefon hademesi gibi uygulama kapatmaya v.s. başlıyorsunuz. bir noktadan sonra o yetmiyor, uygulamaları kapatan, hafıza boşaltan appler yüklüyorsunuz ve bir bakmışsınız ki size hizmet etmesi gereken cihazın hizmetçisi olmuşsunuz.

    yani illa kötü olur demiyorum, bazı kişilere samsung iphone'dan iyidir ama sizin için sonucun ne olduğunu anlamak için bir kaç ay bekleyin. andoid'te özgürlük diye anlatılan şeyin amelelik yapma, sizin her hareketinizi takip etme ve gözünüze reklam sokulma özgürlüğü olduğunu göreceksiniz. ulan telefon menüsünde reklam mı olur be?
852 entry daha
hesabın var mı? giriş yap