301 entry daha
  • orgut sempatizanlarinin bilgi kirliligine karsi buraya surekli bilgi girmek gerekiyor.

    ebru timtik hakkindaki suclamardan dolayi aranirken ve firariyken yeri tespit ediliyor, bulundugu yere baskin yapiliyor, baskinda buronun gizli bir bolmesinde orgutun yoneticisi olan kamile kayir ile birlikte yakalaniyor. bulunduklari dehliz, buroda girisi kalorifer peteginin arkasina gizlenmis bir siginak.

    ayrica bu kadin uzerine verilen ifade sadece bir gizli tanik degil, 6 gizli tanik ( muhtemelen mit'in orgut icerisindeki bilgi kaynaklari) ve 7 acik tanik, yani orgut itirafcisi. yani toplam 13 kisi bu kadinin orgut uyesi olduguna yonlik ifade vermis. firari oldugu ve arandigi donemde orgut yoneticisi ile birlikte gizli bir siginakta yakalanmis.

    bu kadin sanki 2013 de tutuklanmis ve hep iceride kalmis gibi yalan bilgiler de var.

    ilk 2013 de tutuklaniyor, tek bir tanik ifadesi , belcikadan gelen belgeler falan filan dedikleri tutuklama bu tutuklama. sonra tahliye ediliyor.

    2017'de tekrar tutuklaniyor, yani buradaki sempatizanlarin iddia ettigi gibi savci vuruldugunda tutuklu degil, yalan bilgi.

    2018 de serbest birakiliyor, yani kamile kayir yakalndiginda , bu kadin hapiste degil, yalan bilgi.

    bu kadinin dhkpc ile ilintili olduguna dair daha nasil bir kanit istiyorsunuz, kendi agzindan ben dhkpc militaniyim diye dilekce mi yazmasi lazim.

    teror sempatizanlari yalan soyleyerek ebru timtik'in kamile kayir'in yakalnmasindan daha once tutklandigini soyluyor. ancak daha sonra 2018'de tahliye edildigini, tahliye edildikten sonra hakkinda tekrar tutuklama cikartildigini ve 2019 da yeniden yakalandigimi yazmiyorlar.

    ilk tutukluluguna atif yaparak o sirada zaten icerideydi diye yalan enformasyon yayiyorlar.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap