493 entry daha
  • 12.08.2020 cumartesi günü, kırıkkale il görevlendirmesi için ankara'dan bakanlık ekibi olarak 4 kişi gittik . google yorumlarına istinaden hotel carmine'de kalmaya karar verdik. otel google resimlerinden bağımsız agatha christie romanlarına konu olabilecek derecede pis, berbat ve korkutucu bir otel. şehirde otel sayısı zaten kısıtlı. en iyisi olmasından dolayı otele mecburen öğleye doğru giriş yaptık.

    akşam işimiz bitince herkes odasına geçti. başka odada kalan kadın arkadaşım sabah bahsetti. gece 01:00 civarlarında odasının kapısının zorlandığını, içeri bir erkeğin zorla girmeye çalıştığını, kapısını uyumadan önce kilitlediği için de girmeyi başaramadığını söyledi. aradan zaman geçtikten sonra korkudan duramayan arkadaşım gece resepsiyona şikayet için gittiğinde kendisinin odada kaldığını unuttuklarını, bir önceki gün kalan müşterinin odada bir şey unuttuğu için geri döndüğünü, bu yüzden kartı verdiklerini söylemişler ve defalarca özür dilemişler.
    konudan sabah haberimiz oldu ve zaten 1 gece kalacağımız için otele biz de şikayetimizi söyledik ve çıkış yaptık.

    bu sabah haberi okuyunca çok irkildim. olayın kurgu olduğunu kesinlikle zannetmiyorum. kardelen kamışlı'nın başına gelen bu korkunç olay o gece kız arkadaşımın başına daha farklı bir şekilde ya da bir kadın olarak benim başıma gelebilirdi.

    o sabah biz yanlışlıkla olabileceğini düşündük ve konuyu uzatmadan çıktık. işim sebebiyle her hafta farklı bir şehre seyahat ediyorum ve sürekli farklı otellerde kalıyorum. ve şu an çok daha fazla korkuyorum. umarım kardelen'in yardım çağrısı karşılık bulur ve adalet yerine gelir.

    polislerle ilgili ise 155'i ya da diğer tüm acil numaraları aradığınızda tüm ses kaydınız ve arama zamanınız sistem tarafından kaydediliyor. dilerim gecenin bir vakti o kızı kırıkkale'de yalnız bırakıp, yardımcı olmayan polisler de en ağır şekilde ceza alırlar.
309 entry daha
hesabın var mı? giriş yap