6 entry daha
  • yuh 11 mi??? twitter’daki malum grubun fanlarının yazdığı gibi yorumlar görüyorum burada da. bir kere 11 defa estetik ameliyatı olmuş birisinin yüzünün ve vücudunun tamamen değişmesi, bambaşka bir insana dönüşmesi gerekir. 1-2 ameliyattan bahsetmiyorsun burada.

    tayland yıllarıtrainee 2018 anlık ve yakın

    cidden baya değişiklik var, lisa yazmasa kim bu derdim. gözlerime inanamıyorum şu anda.

    neyse bak şimdi, mesela ben birisini yeteneğinden ve sahne hakimiyetinden dolayı beğenip takip ediyorsam “on birrrr (?) estetik yaptırmışş inanamıyorummm unstannn” gibi bir şey demem. banane? sanane? sanki kalktı geldi bana estetik yaptı, sanki yaptırdığı işlemin bana bir zararı oldu. bu yaptığı işe zarar mı veriyor? dansını ya da müziğini mi etkiliyor? bu mantığa göre kimse kimseyi dinlemesin o zaman. çünkü milyonlara hitap eden her insanda az ya da çok, mutlaka bir işlem var. bunu anlamak için herkesin yüzüne dikkatlice bakmaya gerek yok.

    diğer yazılana yönelik olarak da, tabii ki kendisi gibi iyi dans eden kişiler mutlaka vardır, ama bir seçmede birinci olmak için sadece dans etmek yeterli değildir. özgüven, disiplin, azim ve tutku olmadan ne yapabilirsin ki?
    belki bu videonun 1:45-2:25 kısmı merakını giderir.

    son olarak kimse kimseye tapmıyor bu arada, tapanın da ruh sağlığı yerinde değildir. ailen değil, hayatında olan bir insan değil. dijital ekranda gördüğün kadarıyla beğenip takip ettiğin ünlü birisi sadece. eminim ki bu kadar göz önünde olan ve milyonlara hitap eden hiçbir ünlü de fanları için ölüp bitmiyor zaten, “canımm fanlarım siz olmasanız ölmüş, sürünmüştük ühühühü” diye ajitasyondan beslenenlere inanmayınız.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap