19 entry daha
  • kurtaj karsiti amerikan lobi gruplarinin finanse ettigi bir propaganda filmi.

    abortion'a a-word diyerek, cocuk yastaki angut, pornocu, issiz ve culsuz bir loser'in genlerini en azindan simdilik yaymamasi gibi mantikli bir hamleyi * ite kaka tabu haline getirmeye calismalari gozlerden kacmadi. hersey komple komplo.

    bunun disinda esas oglanin 22 yasinda olmasi indiana, idaho, ohio gibi zaman tunelinde yasayan pazarlara girebilmek icin bir taktik galiba. 22 yahu. ayiyi neyle beslemislerse artik. gorunuslere gore dogru oranti kurup pi'yi uc alirsak, mohawkli cocugun daha hala bir onceki hayatini yasiyor olmasi lazimdi.

    "900 dolarla herhalde 2 sene falan gecinirim" dedigi bir sahne var. ben de cevaben sorumlu bir izleyici olarak "ha ha ha ilahi ayicik, bu karakterler ne kadar zit, cok eglencegiz galiba" dedim. hayvan bey bu lafi los angelesta nezih bir lokantada ediyor, 60 dolardan asagi gelmez hesap. arkadaslarina yikilir diyecegim ama onlarda da meymenet yok. zaten daha bebe dogmadan herifin hesabi 113 dolara dustu (evet tam 113, sahneyi durdurdum, screenshot'ini aldim, pdf'ye donusturup rakamlarin altini cizip irse yolladim. ben vergisini veren bir vatandasim dostum, herkes verecek)

    bunun disinda verdigi onemli mesajlardan biri de hamile kadinlarin manyadiklariydi. mumkunse bu sure icinde kadinla temasta bulunulmamasi, hatta kadinin iyi havalandirilmis bir yerde tek basina muhafaza edilmesi tavsiye ediliyor anladigim kadariyla. neydi o arabadan indirmeler filan. tikanan trafikte arkada duran arabanin korna calmamasi da gozlerden kacmadi. medeni memleket tabi, insanlar cevreye saygili, herkes durust. bizim kuzen gitmisti gecen sene calismaya da, o anlatiyordu, patron odadan cikiyormus, bir tek kisi bile kaytarmiyor kardesim. tabii patron da is icin cikiyor, parayla simarmamis, is ahlaki saglam. japonlar da boyle. biz zaten cok tembel bir milletiz, alismisiz ekmek elden su golden. araplar gibi. bak adamlarin topragindan para fiskiriyor, hala pilavi elleriyle yiyorlar. iyi bir film yani, ama cok da degil.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap