4 entry daha
  • en meşgul olduğu zamanlarda bile odasına gelen öğrencilerini reddetmez, her zaman için elinden herhangi bir konuda gelebilecek bir yardımı tüm imkanlarını seferber ederek gösterir.

    galatasaray lisesi mezunudur. akademik kariyerinin başlangıç yıllarında, çalışmalarının içinde mezun olduğu lisenin öğrencilerine akşamları etüd ağbiliği de yaparak onlarca kişinin, onlarca gece boyunca hayatlarını yönlendirmelerinde şimdilerde hayat koçluğu denilen, ağbiliğini esirgememiştir.

    idare hukuku konusundaki akademik yetkinliğinin haricinde son derece sosyal bir insandır. tarih, sanat ve özellikle gurme konusunda yola beraber çıktığı insanları dumura uğratacak kadar bilgi sahibidir.

    bu satırların yazarı; süleymaniye sokakları arasında, kaynakçı, konfeksiyon, kalaycı sesleri arasında kaybolmuş bir eski kütüphane olan atıf efendi kütüphanesi'nin dinginliğini kendisi sayesinde keşfetmiştir.

    yitip gitmiş bir istanbul efendiliğinin, hernasılsa kendisi üzerinde ete kemiğe kavuşmuş bir son halidir.

    kendisini tanımak, sohbetine katılmış olmak ve hele bir kez olsun beraber bir yemek yemek, insanın şu ana kadar yaşadığı ömrü ne kadar dolu geçirdiğinin hesabını uzunca süre yapmasına neden olur...

    ya silkinir ve geri kalan ömrünüzde adam gibi birşeyler yapmaya yönelirsiniz, ya da oturur bunalıma girersiniz...
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap