13 entry daha
  • 21 aralıkta geliyormuş. artık bir an önce gelebilir mi? bıktık maddiyat ve garanticilik usulü çalışan hayat perperişanlığına ön ayak olan bu dönemden. döneme gel; paranın sembolize ettiği her şeyi fazlaca yüceltme, bununla beraber bitik parite, kıtlık, çekirge istilası, müthiş bir küntlük, oldur-a-mama, yokluk, bir işe bir aşa ciddi ihtiyaç, salgın hastalık ve kapanış. hani ikili ilişkileri saymıyorum bile.

    yemin ederim dünyanın hiç olmadığı kadar ihtiyacı var kova çağına. maddi dünya ile manevi dünya arasında farkındalığı bol bir köprü ve çok sistemli düşünebilen insanlık için düşünen kendi ve kendi bencil dünyası haricinde bir şeyler düşünebilen gerçek kovalar, kova çağı, biricik gezegen uranüs vallahi bekledik çok bekledik.

    direkt google'dan yapıştırıyorum şu cümleyi:

    "uranüs . dostları, umutları, arzu ve dilekleri, sosyal değerleri, yardımlaşmayı ve zihinsel özgürlüğü etkiler. onbirinci ev kisinin arkadaş edinme, topluluk kurma, görüşme ve evrensel konularda çalışma yeteneğini belirler."

    yeterli bence ihtiyacımız olan tek şey kaknem toprak döneminden sonra ihtiyacımız olan her şey... gel kova çağı gel. yiğit muhtaç oldu kuru soğana. asdfgh. yeter ki alın şu kapital piçleri başımızdan. bittik olm. yeter yani.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap