21737 entry daha
  • tanya isimli yarışmacının çok tehlikeli olduğu yarışma. mutfak becerileri konusuna girmeyeceğim zira ortada* ama bir insan hiç mi şu yarışmada karakter belirtisi göstermez.

    bu kızda başından beri bir numara yoktu aslında yemek becerileri de ortalamaydı yani öyle 'vay, müthiş' bir durum yoktu ama hem somer torpiliyle, hem de bizim milletin şive hastalığıyla kızı öyle sempatik, öyle yetenekli gösterdiler ki millet her açıdan hayal kırıklığına uğradı tabii. şive olayı da ilk başta bizlere tuhaf ve sempatik gelse de, kıbrıslı kardeşlerimi tenzih ederek söylüyorum, bu tanya'nın şivesi (bkz: sezercik küçük mücahit) filmindeki 'sırfınma senin de hosuna gidezek'ten hallice, zamanla iyice batıyor.

    bu tanya ne ara efsane soğukçu oldu? kız hemen somer torpiliyle muhtemelen ravioli yaptı, barbaros'tan sonra çıktı. ilk kaptanlık oyununda uğur gibilerin tulumba yaptığı yerde tanya'nın tulumbası abdurrahman çelebi oldu. çok iyi hatırlıyorum orda tulumbaya benzeyen bir tane tulumba yoktu, kötünün iyisi diye kaptan oldu.

    sonra kızın en büyük şansı barbaros ve serhat'la aynı takıma düşmek oldu, haftalarca bırak potaya girmeyi, dokunulmazlık oyunu bile oynamadan geçti, duygu potalardan pota beğenmezken. ee tabii şimdi dokunulmazlık, oyun filan zor geliyor prensese. ne uğraşacak beleş beleş geçmek varken di mi?

    bu kız bir soğuk tabak yapar en az 2 kişi, ne yaparsa 2 kişi. tek başına furkan gibi tatlının bile sorumluluğunu alamaz, hele ana yemek olsun. onda da kazanırsak 'biz kazandık', kaybedersek 'benim fikrim değildi'. bir hatasının sorumluluğunu almaz, hep başkaları yüzünden, yok 'ben tatlıya geçeceğdim,vermediler', sanki furkan'a karşı tatlı kazanma ihtimali var, krem karamel bile yapamıyor.

    çıkıntılık yapmadığı, bir duruş göstermediği için millet bunu iyi zannetti, diğer aşırı sivri tiplerin arasında kaynadı gitti, ama çok sinsi belli. zaten amacı bu, rengini belli etmeden gelebileceği yere kadar gelmek, zira kendi de biliyor ki güvenebileceği bir yeteneği yok başka. aptal erkekleri nasıl etkilemiş bilmiyorum, zira güzel de değil, şimdi şahken şahbaz olmuş, tam olmuş.

    bugün de esra ve kankitosu ebru'yu dahi hedef göstererek sorumluluk almamak ve yarışmada 1 hafta daha kalmak için her şeyi yapabileceğini göstermiştir. strateji konusunda barbaros'un yanında staj alması gerekir.

    serhat kızın yanından ayrılınca çocuğa renk geldi sempatikleşti, umarım kankam dediği ebru da gözünü açar pek umudum olmasa da, zira seni çok rahat sırtını sıvazlaya sıvazlaya gönderir tanya.

    yalnız çok bilenmişim tanya'ya ben de.
24361 entry daha
hesabın var mı? giriş yap