aynı isimde "transformers" başlığı da var
10 entry daha
  • 1986 yapımlı transformers çizgi filmi. o bildiğimiz transformers karakterlerinin hiçbiri burada yoktur. optimus prime, ironhide, jazz, bumblebee, inferno, starscream gibi birçok ünlü karakter filmin hemen başında ölmektedir.

    unicron adlı gezegen ile işbirliği yapan megatronun, daha sonradan galvatron'a dönüşüyor, autobotları yok etmesi için verdiği uğraş yine temel konu. fakat burada sadece decepticonlar ve autobotlar yok. değişik gezegenlerden de robotlar bulunmakta.

    matrix'i kullananan hot rod, kendisi de rodimus prime'a dönüşmektedir, unicron'u ve galvatron'u yok ederek tüm galaksilere barışı getirmiştir.

    --- spoiler ---

    artık evrende yeni bir şeytani güç var.
    yoluna çıkan her şeyi yok eden canavar bir gezegen.

    --- spoiler ---

    küçükken nasıl çizgi filmini izlemek için erken kalkıyorsak, ki öğleden sonra da vardı, bu filmi de izlemek için erken kalktım. jenerik müziğyle kendimden geçtim, havada uçan uçaklar, karada giden arabalar, savaşlar, bir dakika durmayan atraksiyon beni eski günlerime götürdü. filmi izlememiş olanların mutlaka bir yerden bulup izlemelerini tavsiye ederim. sırf o eski günlerin anısına.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap