• louis prima'nın 1956 yılında çıkardığı ilk albümdür.

    1930'larda ve 40'larda, önceleri memleketi new orleans'ta, daha sonra new york'ta popüler bir gece kulübü şarkıcısı ve trompetçisi olan prima, 1954'te işlerin azaldığını gördü. yeni karısı ve sahne partneri keely smith ile birlikte (bu sırada 43 yaşındaki prima, feleğin çemberinden geçmişti. saf ve naif karısı ise 22 yaşındaydı) bir arkadaşından yardım istedi. arkadaşının yardımıyla sahara, las vegas'ta bir iş ayarlayan prima, grubu kurmak için yanına new orleans'lı genç saksafoncu sam butera'yı da aldı. göz açıp kapayana dek şöhreti yakaladılar. 1956 nisan'ında stüdyoda canlı olarak kaydedilen bu yarım saatlik ışıl ışıl albüm de, bu başarıyı taçlandırıyordu.

    caz eleştirmenleri genelde italyan kökenli bir louis armstrong taklidi diye baktıkları prima'yı görmezden gelirler. bunun sebebi, belki de bu albümdeki üç satchmo hiti olan you rascal you ve ılımlı bir basin street bluesu, çoşkulu when it's sleepy time down south'a bağlayan potpuridir. ancak ona bu gözle bakmak asıl önemli noktayı, yani harika kapak fotoğrafından hiç de aşağıda kalmayan, o ele avuca sığmaz müziği gözden kaçırmak olur. prima keyifli, taşkın ve karşı konulmazdı. hatta orkestradakiler oh marie'yi çalarken kankalara boğuluyordu. oysa keely smith onun tam tersiydi. sam butera ve dostları şimdiye kadar kaydedilmiş en neşeli jump jive'ı kaydettiler. bu sound sıkça taklit edildi. örneğin; brian setzer'ın jump, jive, an'wail coverı bir gap reklamında kullanıldı. reklamlarda aranjmanı araklanan butera, bu ayrıcalık karşılığında kendisine sadece üç çift pantolon layık görüldüğü için çok bozulmuştu.

    prima, 1978' de öldü. ancak kısa bir süre önce yine sahara' da sahneye çıkan kızı lena, onun efsanesini yaşatıyor. the jungle book'ta ''abartılı konuşan orangutan kral'' olarak resmedilen prima, gerçekten de swingçilerin kralıydı.
hesabın var mı? giriş yap