25 entry daha
  • hem bir gün başıma bir iş gelirse diye, hem bu tip insan görünümlü vahşilerin kafa yapısını anlamanız için ilk ve son kez böyle bir başlığa itiraf niteliğinde yazmak istiyorum.
    bir ruh hastası ile geçen 1.5 senemin sonunda kurtulma çabalarımın vardığı sonuçları anlatsam aklınız hayaliniz şaşar arkadaşlar. arkamdan atılan iftiraları tek tek aklama çabalarım ile birlikte; haftamın üç dört gününü karakolda belge, kanıt toplayarak uzaklaştırma ihlalinden hapse atılmasına çaba sarfetmekle geçirdiğim bir manyakla birlikteydim ve tek istediği şey beni sevdiği için ona geri dönmemdi. polisin söylediği tek şey yazılı ifadelerinde, yani kanıtlarında tehdit unsuru yok, şahıs adresinde bulunamadığı için tebliğ edilemiyor ve dolayısı ile tutuklama yapılamıyor vs vs. bir oda dolusu polisin önünde karşıma alıp seni istemiyorum beni tehdit etmekten vazgeç hayatımdan uzak dur dediğimde, senden şikayetçiyim çünkü arabamın camını kırdın bana saldırdın diyen ve müthiş mantıklı sakin davranan bir adamdan bahsediyorum. normal şartlarda sesimi yükseltmem bile şiddet görme sebebimdi baş başa iken.
    bu kadar karmaşık ve kısaca anlatmaya çalışıyorum ama özelden bilgi almak isteyene fazlasını da yazarım.
    demem o ki, bir gün öldürülürsem bu adam tarafindan, hakim karşısına çıkıp bu ve benzeri bir beyan verecek ve siz de burada bunu tartışacaksınız. dilerim hiç biriniz narsist, ruh hastası kişilere denk gelmeden, iyi insanların karşınıza çıktığı yollardan yürürsünüz. sakın ha, nerden buluyorsunuz bu barzoları diye yesillendirmeyin beni, inanın son 6- 7 aydır sikayette bulunduğum her polis memuru kadın erkek farketmeksizin soruyor bunu bana, yani onların gözünde bile sucluyum. o yüzden küfür edebilirim, baştan belirteyim.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap