3 entry daha
  • meryl streep için gittiğim, yine onun için döndüğüm film. çok güzel oynamış, onun dışında kalanı ırak savaşı konulu münazara gibi olmuş.

    --- spoiler ---

    olumlu ve olumsuz yönler sıralanıyor tahmin edebileceğiniz üzere son 6 yılın ırak planının; diğer "biz bi bok yedik ama bi sorun niye" temalı iç rahatlatma filmlerinden farklı değil kendisi.. tabi insan takdir ediyor, en azından "biz bi bok yedik" diye özeleştiri yapabiliyorlar. devamı yok tabi; gerisi haklı çıkarma çabaları. meryl abla yine oynamıyor, yaşıyor; başkana laf sayıyor, ondan sonra iki milliyetçi gaz sözde susuyor; patrona patlıyor. öğrenciyle öğretmenin diyalogları bi yerden sonra bayıyor; hele veledin kendi götünü kaldırıcı konuşmalarından sonra.. keşke 2 tartışmada alternatif fikir sunup c üstü not almak yetseydi be gülüm; zeki ekşi sözlük yazarları devrim yaratırdı o zaman 9 kere*..

    ve öyle 'dan' diye bitiyor.. j j abrams tarzı final gibi.. ayrıca son olarak demek istiyorum ki ağzına sıçtınız orta doğu'nun hiç de öyle nasıl çekiliriz şimdi karizmamız yerle bir olur ühüh diye 3. sınıf pearl harbour tripleri dolu filmleri çekmeyin arkadaşım; we ate a piece of shit diyin susun evinize gidin, ona buna silah, para yağmaya da devam etmeyin.. beter olmaya devam edersiniz yoksa. beter olun hatta..

    --- spoiler ---
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap