797 entry daha
  • asla cinsiyetçi değilim ama berbat bir şeydir. dengesizliği üzerinde denge kurmak zorunda olmaktır. kendi yaptığı saçma sapan, incir çekirdeğini doldurmayacak ve hiçbir faydası olmayan işleri ballandıra ballandıra anlatır. bilirsiniz; tek yaptığı şey günde 2-3 toplantıya girmektir. orada beyan ettiği saçma fikirler çok mühimdir gözünde. sizin yaptığınız dişe dokunur şeyleri ise küçümser. yeri gelir sizi ekmeğinizle tehdit eder. mobbingin en kötüsüne maruz kalırsınız.

    36 yaşındayım. şimdiye kadar, şu anki de dahil olmak üzere, 3 kadın yöneticim oldu. üçüne de hakkımı helal etmiyorum.

    edit: bazı kadın yöneticilerden mesajlar alıyorum haklarını bana helal etmediklerine dair. ben, şimdiye kadar çalıştığım 3 kadın yöneticiyi kastettim. onların hakkı varsa vardır üstümde, sizin değil. lütfen okuduğumuzu anlayalım. başarabiliriz. ilkinde anlamazsak, ikincisinde. olmadı üçüncüsünde. ama mesaj atmadan önce lütfen idrak edelim yazılanları. tekraren belirteyim: asla ama asla cinsiyetçi olmadım. daha önceki entrylerime girip, bakabilirsiniz. hoş, kendimi kimseye kanıtlamak zorunda da değilim. orası da ayrı mesele.

    edit-2: ahh sözlük, bir kere de şaşırt beni. lincin tadı güzelmiş bu arada.

    edit-3: 36 yaşında olup, hala yönetici olamadığım varsayımı ile benimle dalga geçen(!) yöneticiler(!) oluyor. sektör değişikliği nedeniyle evet, şu an yönetici değilim. ancak daha önce ben de yöneticilik yaptım. size şunu söyleyeyim: hayatın kime ne getireceği bilinmez. o nedenle biriyle -aklınızca- dalga geçmeden önce, bu olguyu dikkate alın.
517 entry daha
hesabın var mı? giriş yap