2204 entry daha
  • bunun için verebileceğim iki örnek var:
    lise 2'deyiz, sınav haftası. sayısalız ama asla sayısal değiliz, eşit ağırlık desen o bile değiliz. anadolu lisesinde düz lise okuyoruz sanki. sınıfta komik bir çocuk var.. ben tabi ki o çocuktan hoşlanıyorum. adam komik bir kere. benim birinden hoşlanmam için tek bir kriterim vardır, o da komik olması. beni eğlendirsin yeter mantığındayım çoğu zaman. böyle vıcccık vıccccık duygusal erkekler beni irite eder. neyse. bu çocuğun aklına bir fikir geliyor, almanca sınavında hocayı kandıralım diye herkese anlatıyor planını. plan şu: sanki kolonda cevaplar yazılıymış gibi sürekli oraya bakacağız, aa diyeceğiz vs. plan işe yarıyor tabi ki. sınava gözetmen olan hoca önce bir işkilleniyor, hepimize tek tek gözünü dikiyor dakikalarca. kolona bakıp duruyor, hiçbir şey yok. ama biz yine de devam ediyoruz. tabi sonunda bağırıyor hepimize ve yerler değişiyor..

    yine lise 2'deyiz, muhtemelen aynı sınav haftası, fizik sınavı. hiç çalışmamışım sınava o yüzden arkadaşlarım bana sürekli konu anlatıyor. ben de koluma başlıkları yazmışım: iş- kuvvet- hareket. sınıfta eren diye bir çocuk var, sınav gözetmenine sürekli ben kopya çekiyorum ama asla bulamazsınız diyor, dalga geçiyor vs. kadın sinirlendi önce, erenin kopyalarını aradı taradı yok. sonra bir kükredi, herkesin eller kollar açılsın diye..
    ben arasında bağlantı bile kuramadığım 3 kelime yüzünden disipline gittim :d üstüne bir de kolumu sıkan hocaya "bırak kolumu" diye bağırıp kolumu kurtarmaya çalıştığım için anneme "bizi dövmeye kalktı" demişler :d sanırım bu olay diğerinden daha çok yakıştı başlığa..
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap