230 entry daha
  • içindeki sıvıyı uzun süre sıcak veya soğuk tutmaya yarayan kap.

    neden bu kadar populer olduğunu veya arzulandığını kısaca anlatmaya çalışayım, bizim evde kendimi bildim bileli bir tane kocaman stanley (markasını bilmezdim tabi küçükken) termos vardır, o bilindik yeşil renginde. yıllarca her piknikte, kampta, yolculukta kullandık.
    bim markette görünce aklıma geldi dolaptan çıkarttım baktım hakkaten aynı stanley termos, üstünde hala satın alındığındaki barkod etiketi duruyor, tarihi de var üstünde (1984) ve alet sapa sağlam, contası eskimemiş.
    alet sana sıcak tutmayı söz veriyor ve çok iyi yerine getiriyor buna karşılık da senden bir ücret talep ediyor. eminim ki bizimkilerin 1984 yılında (muhtemelen ingiltereden) aldıkları stanley termos da dönemine göre çok pahalıdır ve o zamanlar bir termosa bu kadar para mı verilir diyenler olmuştur. ama aradan geçen 36 yıla karşın hala işlevini ilk günkü gibi yerine getiriyorsa parasını 10 kere haketmiştir benim gözümde.

    bu kalitede bir ürünü beğeniyor diye insanlara da mal muamelesi yapılmasını anlamıyorum. sonra bimden de 1 litreliğini aldım gayet güzel belki aynı kalite değildir ama bir fark da hissettirmedi, işini yapıyor.
331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap